Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher Enhanced Edition

Tavasszal érkezik a fejlesztett változat.

2008.02.18. 19:12 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A CD Projekt tervei szerint májusban érkezik majd sikeres kalandjátékuk továbbfejlesztett változata a The Witcher Enhanced Edition, melyben a kritikusok és a játékosok véleményét vették alapul a változtatásoknál. A módosítások érintik majd a technikai részét, a töltési idők például az egy ötödére rövidülnek, de a harcnál és a környezettel való érintkezésnél fellépő gondokat is orvosolják. Az angol nyelvű változatnál az összes szöveg és beszéd átdolgozásra kerül, kibővítik helyenként komolyabb mennyiségű új információval. A többi nyelvnél is lesznek fejlesztések, de pár már alapba bővebb nyersanyaggal dolgozhatott. Komoly kritika érte a nem játékos karakterek egyformaságát, így most ötvennel többféle kinézettel találkozhatunk majd. Fejlesztik a hátizsákot is, új funkciók és új kinézet várja. Mégis talán a legkomolyabb változás a beszélgetéseknél lesz látható, hisz Gerált és a többi karakter is száznál is több új arckifejezést és mozdulatot kap, így sokkal élethűbbek és hangulatosabbak lesznek a jelenetek. A csomag része lesz a D'jinni szerkesztő is, így mindenki megalkothatja saját kalandjait a játékhoz, két eseménysor már alapba játszható lesz, három küldetés taglalja majd Geralt és a várnál felbukkanó különös tábor kalandjait, míg barátja Dandelion öt küldetésen keresztül barangolja be Vizima városát. ■

The Witcher
A legutóbbi The Witcher cikkek, hírek

hozzászólások (30)

szedrencs
szedrencs 2008.02.19. 16:00
Asszem durván elkéstem, de lefoglalt a print média. :)

Szóval most beszéltem Krzysztof cimborámmal Lengyelországban, és végre kicsit több infót tudok adni nektek. Szóval igen, az extra tartalom INGYENESEN hozzáférhető lesz, a letöltésének egyetlen feltétele, hogy regisztráld a játékodat a kézikönyv hátán figyelő regisztrációs kulccsal.

Viszont úgy tudom, hogy a Music Inspired by The Witcher CD is nagy valószínűséggel letölthető lesz.

Dícséretet köszönjük, azon vagyunk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak (meg néha túl is teljesítsük őket). :)
balays82
balays82 2008.02.19. 16:33
Ugyan már, inkább örülünk annak, hogy rajtad keresztül autentikus forrásból értesülhetünk a Witcher-rel kapcsolatos információkról (is).

Ami pedig az elvárások túlteljesítését illeti, abban tényleg van valami, mert nemrég pl. szinte már én szégyeltem magam, amiért csupán kevesebb ,mint 4 ezer forintot kellett fizetnem egy olyan nagyszerű játékért, mint a World In Conflict. Nem vagyunk ehhez mi még igazából hozzászokva. :-D
TcG|Rommel|Hun
TcG|Rommel|Hun 2008.02.19. 16:51
Ez a legnagyvonalúbb tett, amit fejlesző véghez vihet. Nem találkoztam még ilyen nagyszerű kiadóval soha. Csak gratulálni tudok, és milliónyi köszönetet mormolni.:)
balays82
balays82 2008.04.04. 11:48
Gondolom másnak is feltűnt, hogy a március végére beígért D'jinni pályaszerkesztő, a Price of Neutrality küldetések valamint az 1.3 patch elfelejtett megjelenni. Szerencsére kiderült, hogy csak néhány napos késésről van szó.

Hivatalos infó
balays82
balays82 2008.04.04. 11:50
Hoppá, ezt nem is ide akartam rakni, hanem a játék topikjába. Na mindegy. :-)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.