Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Men of War - képek

Képek a második világháborús stratégiáról.

2008.02.21. 11:53 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az orosz 1C Publishing január végén jelentette be a Men of War készülő megszületését, amely a második nagy világégés idején játszódik, s három kampánymódot kínál majd - irányíthatjuk a szövetségeseket, a németeket, és persze a szovjet birodalmat is. A hadműveletek során olyan helyszínekre juthatunk el, mint Oroszország, Észak-Afrika, Ukrajna, Görögország, Németország, Olaszország, vagy épp a Csendes-óceán. Habár minden félre tizenkilenc misszió vár majd, az RTS igen komoly multiplayer fejlesztéseket kap - itt például irányíthatóvá válik a Japán Birodalom is, de a különböző játékmódokban több mint ötven féle egységet kommandírozhatunk. A nyár végén, ősz elején érkező játékról új képeket találtunk, szám szerint hatot, íme: ■

előző
következő
Men of War - képek
Men of War - képekMen of War - képekMen of War - képekMen of War - képekMen of War - képekMen of War - képek
Men of War
A legutóbbi Men of War cikkek, hírek

hozzászólások (8)

Pool
Pool 2008.03.29. 22:26
Hát azért annyira sok nincsen, főleg ami valósághű és ennyire összetett. Amúgy kifelejtettem még, hogy pl. minden egységnek van saját "inventory"-a. Azaz minden egyes katonának lehet variálni, hogy mennyi lőszere, milyen fegyvere, hány gránátja legyen, stb. Vagy egy tanknak, hogy hány darab páncéltörő, illetve repeszgránátja legyen. De tényleg ami miatt a legjobb, az a közvetlen irányítási lehetőség.

Nem tudom hallottad-e, hogy a játékba már lesz olyan is, mint pl. giroszkópos stabilizátor, azaz menet közben jobban lehet célozni pl. a Sherman-nel.
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.03.29. 22:44
Nah igen, megfeletkeztem az invertory rendszerről! Remek dolog volt az emberek között csereberélni a fegyvereket, variálni a lőszer mennyiségét vagy akár a sisakokat cserélgetni! A tankoknál is jó volt ez, mert ha az egyik használhatatlanná vált, akkor a másik ugyanolyanba át lehetett pakolni a lőszerét! Vgay ha tank nem maradt, és a gyalogságnál nem volt ütősebb tűzuerő, a tankból ki lehetett kapni a beépített géppuskát és gyalogsági fegyverré tenni. Bánatomra, a Faces of Warban kivették azt az invertoryt amin a katona képe is látható volt és lehetett helyezni rajta a sisakot, páncélt, fegyvert, valamint a tankoknál lehetett azonnal látni az állapotát, hogy javítható-e még, vagy az már csak egy halom használhatatlan fém. A

FoW-ra a rakéták is furcsábban kezdtek viselkedni! Ide oda cikáztak a kilövés pillanata után, holott ehelyett nyílegenesen a cél felé kelett volna szálni! Illetve a fegyverek közötti külömbség is halványult. A Tompshon és a PPS között csak a tár mérete volt külömbség, ugyanígy a géppuskáknál.

A Giroszkópos rendszer pedig érdekes, én még nem lőttem haladás közben, mivel ahogy étveszem a célzást, a tank megáll.

Érdekes még a fedezékrendszer is. Persze más játékokba nis van, de itt a fedezék mögül kihajolva sorozás miatt sokkal nagyobb a jelentősége.
Peca001
Peca001 2008.03.30. 17:29
nem játszottam még egyik általatok említett játékkal sem (FoW, Soliders), de nem kaotikus az h valós időben neked kell lőni, netán cserélgetni a muníciót a lőszerből kifogyott baka ellátása miatt? ez kérdés nem akarok senkibe sem belekötni:-)
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.03.30. 17:38
Egyáltalán nem. Ez főként azért van mert egyszerre max. egy kis 4-5 fős csapatot és 1 vagy 2 járművet irányítasz, a többi katonát pedig a gép kezeli. Egy térképen egyszerre több ponton is folyhat csata a gép és az ellenfél valamint te közted és az ellenfél között.
konrad
konrad 2008.04.04. 11:18
"Nem tudom hallottad-e, hogy a játékba már lesz olyan is, mint pl. giroszkópos stabilizátor"

Ez talán egy kicsit elrugaszkodik a háborús realitástól, mert a korabeli páncélos hadviselésben keveset tüzeltek menetből. Ilyet csak a filmeken látni.

Amúgy én is kíváncsian várom, én valahogy nem tudom megunni a WWII-s játékokat!:-) Ahogy a képeket elnéztem, a karakterek nem rosszak, bár messziről nézve őket nekem úgy tűnt, mitha a us és német sisakok ugyanolyan formájúak lennének. Közelebbről már nem annyira. Viszont a kitüntetések megjelenítéséért a karakterek egyenruháján, már most adok egy pirospontot a fejlesztőknek. Baromi jól néz ki.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.