Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Experience112 - nyár végén

Még az idén megérkezik a Techland kalandjátéka.

2008.02.28. 12:21 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Techland új játéka már a megjelenés előtt besöpört néhány díjat Franciaországban, például a legjobb forgatókönyv serlegét. Az innovatív kalandjáték valóban érdekes történettel, és meglehetősen egyedi játékmenettel rendelkezik. Az Experience112 sztorija egy Lea Nichols nevű hölgy körül bonyolódik, aki jelen esetben egy düledező hajón kóborol, tudóscsapatának egyetlen túlélő tagjaként. A sztori csavarja az, hogy mi nem őt irányíthatjuk, hanem azt, aki megpróbálja megmenteni az életét. A hajó ugyanis be van kamerázva, mi pedig egy távoli számítógéptől gyakorlatilag a bárka összes rendszerét irányíthatjuk. A feladatunk pedig az, hogy élve kihozzuk a halálra rémült nőt, aki azonban nem feltétlenül engedelmeskedik nekünk, gyakorta bepánikol, ráadásul a hangkapcsolat sem biztosított, így különböző trükkökkel csalhatjuk őt a megfelelő helyekre. Közben pedig nem árt rájönnünk a hajó rejtélyére sem, amíg még nem túl késő. Az Experience112 a tervek szerint a nyár végén érkezik majd a boltokba, de addig is ki lehet próbálni a demót is, ami a történet bevezetését tartalmazza.

előző
következő
Experience112 - nyár végén
Experience112 - nyár végénExperience112 - nyár végénExperience112 - nyár végénExperience112 - nyár végénExperience112 - nyár végénExperience112 - nyár végén

hozzászólások (2)

ABal
ABal 2008.03.23. 16:43
A szokásos "amnéziás főhős" kezdést jól oldja a szokatlan, kamerán keresztüli nézőpont, és hogy nem tudjuk, mi magunk hogyan kerültünk a hajó belső biztonsági rendszerébe. Így persze kissé nehézkes néha a rálátás a dolgokra, ráadásul a csajt sem lehet csak úgy irányítani. A demó alapján tetszik.
ABal
ABal 2008.10.18. 13:20
Ez a bejegyzés még februárban született. Azóta is várom, hogy a játék megjelenjen végre, hiszen a hír nyár végét jelölte meg. A hivatalos oldalon semmilyen új megjelenésről nincs szó, sőt, semmilyen új hír sincs már hónapok óta. Befuccsolt, vagy nem adják ki Magyarországon?

Tud esetleg valaki tényleges információt erről a némileg rendhagyó kalandjátékról?
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.