Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Prey 2 - cél a Portal elverése

A fejlesztők tudják, hogy az első rész egy idő után montonná vált, ám tanultak a hibáikból. Részletek a második részről.

2008.03.19. 13:31 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már beszámoltunk arról, hogy - igaz a készítők akarta ellenére - kikerült a netre néhány olyan információ, amely azt igazolja, hogy készül a Prey 2. Most viszont már a fejlesztők sem látják értelmét, hogy tagadják a pletykáknak, így most egy interjúban elismerték a projekt létezését, sőt még meséltek is róla egy keveset. A megkérdezett Scott Miller azonban először a Portalról beszélt:
"Szeretnénk visszavágni a Valvenak. A Portal egész rendszerét a Prey hozta be, ám az igaz, hogy ott még mindez meglehetősen kezdetleges formában volt megtalálható. Akkor még nem tudtuk kihasználni ezt a hatalmas lehetőséget, ezt igazából a Portal tette meg, szóval hiába mi kezdtük az egészet, ők aratták le - megérdemelten - a babérokat. Azonban azóta rengeteget gondolkoztunk és dolgoztunk az egész felépítésen, s immár olyat tudunk, amely után a Valve is le fog hidalni. Nagyon komoly portal versenyekre számíthat mindenki a művűnkben".
Miller ezután a játékról is mesélt egy keveset:
„A második részben - ellentétben a pletykákkal - nem lesznek idegenek. Ezúttal már az emberiség a saját maga főellensége, s a természet az, amely szokás szerint törleszteni kíván ezért. Nagyon komolyan dolgoztunk a sztorin, és a főszereplő Tommy is rengetegett változott. Az első részben még nem az igazi hőstípus volt, de immár azzá érett. Elfogadta a sorsát, és kész arra, hogy a galaxist védelmezze. Sokkal keményebb alak lesz, mint ahogy előzőleg megismerhették a játékosok, de erre szükség is van, mert az ellenfelei se lesznek piskóták".
A nyilatkozó fejlesztő végül az első rész hibáit is elismerte, de mint mondta, tanultak belőle:
"Sajnos tény, hogy a Prey első része egy idő után unalmas lett, tipikus, száraz lövöldözéssé fajult az egész. Ezúttal azonban másként lesz, nem csak az elejét készítjük el jól. Egyrészt maga a sztori alakulása is dominánsabb jelleget ölt, mint az elődben, másrészt nagyon figyelünk rá, hogy sok, egymástól eltérő, kreatív feladat várjon a játékosokra, egy hatalmas, nyitott világban". ■

Prey 2 (TÖRÖLVE)
A legutóbbi Prey 2 (TÖRÖLVE) cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Shake
Shake 2008.03.19. 20:16
Jól hangzik. ;-) Én viszont úgy tudom, hogy a Portal eredeti ötlet, vagyis az ötlet kialakítóit felvette a Valve, mivel annyira eredetinek tartották a Portal-t.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.