Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sins of a Solar Empire - demo

Letölthető az űrstratégia próbaverziója.

2008.03.22. 17:42 | szerző: Retee | kategória: Játék

2007 elején jelentette be az Ironclad csapata a Sins of a Solar Empire-t, amely stílusát tekintve az űrstratégiák táborát gazdagítja. Egy kis birodalommal kezdve kell felfedeznünk a galaxist, és megismerkedni az ott lakó népekkel. Onnantól kezdve pedig ránk van bízva, hogy mit teszünk velük: szövetségeket, frakciókat hozhatunk létre, vagy akár megpróbálhatjuk lerohanni is őket. Az eddigi programokban a diplomácia sosem volt az igazi, az MI gyakran tett ugyanis ostoba, teljesen logikátlan lépéseket, ám a készítők ezt a részt is szeretnék megreformálni, így aztán terjeszkedésünk kulcspontjának többek között a politika fog számítani. No és persze a fejlesztések, kutatások, de nem árt odafigyelni a kereskedelemre, és a haderőre sem. A már megjelent, és az eladási listákon meglepően jól teljesítő stratégiának most megérkezett a demója, amelyben 90 percen át ügyködhetünk, s a bő 500 megás terjedelemben négy gyakorló, két kisméretű, és egy közepes, generálható pálya kapott helyet.

Sins of a Solar Empire
A legutóbbi Sins of a Solar Empire cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Arthur Dent
Arthur Dent 2008.03.24. 11:37
Erre kíváncsi leszek, hírekben már elég sokszor volt, de még sehol sem árulják. Viszont se a képeken, se a videókon nem volt bolygó-nézet, tehát lehet hogy nincs is...

Úgy néz ki most sem fognak tudni jobbat alkotni a jó öreg IG2-nél pedig az már lassan 10 éves.
kariek85
kariek85 2008.03.25. 10:47
Én belenéztem már a teljesbe! Eltekintve attól, hogy nincs story mód a játékban (tehát a tutorial után csak skirmish van a játékban) nagyon jónak ígérkezik. Story hiánya meg nem annyira zavaró, mivel ha belegondolunk IG2-ben sem sztorimód volt, csak néha megzargattak pár extra feladattal a cél mindig ugyanaz maradt. Totális pusztítás.

Én amint kijön hozzá a magyarítás alaposabban is belemerészkedek, mivel tényleg van kraft a cuccban, de az IG2 szintjét azért nem hiszem, hogy megingatniá, bár megközelíteni megtudja. Nekem a homeworld sem tudta megközelíteni, mivel túlságosan harcközpontú volt. Ebben csakúgy mint IG2-ben egyaránt fontos a gazdaság, fejlesztés és harc, mint IG2-ben.

IG2 az isten, még mindig fejet hajjtok Digital Reality elött, kár hogy áttértek a számomra eléggé élvezhetetlen tankos csihipuhikra. Nade ami késik nem múlik. Haegemonia is egészen jó volt.
Petykemano
Petykemano 2008.04.03. 13:26
Egyébként 3. 23-án nyitottam egy általános topikot a játéknak.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.