Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Megdőlt a Nintendo eladási rekordja

A Super Smash Bros Brawl Wii játékból percenként több mint 120 darab kerül eladásra.

2008.03.25. 14:53 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Nintendo

Éppcsak egy hete került a polcokra a tengerentúlon a Wii-s Super Smash Bros Brawl, és máris abszolút eladási siker lett az amerikai történelemben. Ebből a harci- és akciójátékból a 2008. március 9-i piacra kerülése óta az USA-ban több mint 1,4 millió darabot adtak el – csak március 9-én 874 000 darab fölött. Megjelenésétől március 16-ig percenként több mint 120 darab került az eladói pultra. A játékban az eddigi klasszikus Nintendo-karakterek, például Mario és Pikachu, új szereplőkkel bővülnek, például Sonickal, a kék sündisznóval, vagy a Metal Gear sorozat hősével, Solid Snake-kel, akik online 4 játékosig állnak készen a radikális harcra.
A Nintendótól hamarosan érkezik egy másik, hasonló sikerekre számító játék is, mellyel az amatőr és rutinos játékosok együtt játszhatnak és szórakozhatnak majd. A Wii Fit május 19-én kerül piacra a Wii Balance Boarddal, amely a szórakozás és a fitnesz kombinációja lesz. Segítségével a család minden tagja játékos formában együtt edzhet és fitten tarthatja magát. ■

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.