25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Brothers In Arms Hell's Highway trailer

Egy új videó az akciójátékról.

Írta: Madrac 12 hozzászólás

Megjelent egy új videó a Gearbox második világháborús akciójátékáról a Brothers In Arms Hell's Highwayról, mely az igazi háború poklába viszi el a játékosokat újra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Brothers in Arms: Hell's Highway

Platform:

Fejlesztő: Gearbox

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: An-Tec

Megjelenés:
2008. október 16. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Athlon 2,6 GHz/Pentium 3 GHz, 1 GB RAM, Windows XP/Vista, 128 MB-os videokártya SM 3.0 támogatással, DVD-ROM, 7 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Razor03
Razor03 [14703]
Nem vagyok két lábon járó 2. vh-s lexikon, ezért fel sem tűnnek azok a dolgok, melyek a szakértő uraknak szemet szúrnak. A hangulatért játszom, és ezúttal rátesznek még pár lapáttal. Ez földbe tapos mindent (ha egyszer megjelenik), amit Medal of Honor/Call of Duty single player-nek hívnak!
KisCsirkee
KisCsirkee [16989]
Hát, Anatlnak többet kéne wikipediát néznie! :-D

Nehéz? :-D Molyan kínzás lenne, tudod, abban a kis házban rekedni, ahol a pince tele sebesültekkel ha kinézel Sdkfz-k és gyalogosok ontanák az áldást, és lenne egy számláló ami írná: Reinforcemens: 1 day

És ahogy letelik kiírná, hogy Just Survive! :-D
Lacko
Lacko [11510]
Dino valamelyik kiállításon beszélgetett a BiA sorozat arcával, ezzel az Antal ezredessel és megkérdezte, hogy tényleg magyar származású-e, ahogy a nevéből sejteni lehet. És azt válaszolta, hogy igen, de semmit nem tud az őseiről és a magyarokról... ;)

A Vörös Ördögökről meg lehetne játékot készíteni, de NAGYON nehéz volna... :D
KisCsirkee
KisCsirkee [16989]
Hát, ez bőven igaz! De az sem lenne érdekes, ha mi vörösök lennénk, ugyanis egyetlen egy dolog várt az örödgökre Arnhemnél. A pusztulás.

Ámbár leheten egy csodával határos módon való megmenekülést csinálni, hogy a jenkik kimentenek minket de abban mi lenne az élvezet?

Megaztán a BiA-ban a karakterek már viszonylag sokat fejlődtek, és kíváncsi vagyok ki fog még meghalni! Remélem valaki a régi tagok közül is meg fog halni, nem csak a srácok akiket újonan kaptunk. Nameg persze Robet Cole-t akit 1944-ben kapott le egy mesterlövész.
Lacko
Lacko [11510]
Nekem azt hiszem tudat alatti bajom van a HH-val. :D
Az, hogyha azt mondod nekem, hogy Market-Garden, akkor csak és kizárólag a britek jutnak eszembe, nem a jenkik. Illetve nem igaz, mert a 82-esek is. De a 101? Konrad agyon fog verni ezért, de a 101-nek ez csak egy sétagalopp volt. Egy nap alatt megvolt a kapcsolat a XXX. hadtesttel. Szóval szart se tudtak meg a szopásról, ami a 82-esnek és a Vörös Ördögöknek kijutott.


:love::love::love:Vörös Ördögök:love::love::love: :D :P
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (12 db)