Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Brothers In Arms Hell's Highway trailer

Egy új videó az akciójátékról.

2008.04.18. 00:40 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Megjelent egy új videó a Gearbox második világháborús akciójátékáról a Brothers In Arms Hell's Highwayról, mely az igazi háború poklába viszi el a játékosokat újra. ■

hozzászólások (11)

Lacko
Lacko 2008.04.18. 14:19
Nekem azt hiszem tudat alatti bajom van a HH-val. :D
Az, hogyha azt mondod nekem, hogy Market-Garden, akkor csak és kizárólag a britek jutnak eszembe, nem a jenkik. Illetve nem igaz, mert a 82-esek is. De a 101? Konrad agyon fog verni ezért, de a 101-nek ez csak egy sétagalopp volt. Egy nap alatt megvolt a kapcsolat a XXX. hadtesttel. Szóval szart se tudtak meg a szopásról, ami a 82-esnek és a Vörös Ördögöknek kijutott.


:love::love::love:Vörös Ördögök:love::love::love: :D :P
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.04.18. 14:26
Hát, ez bőven igaz! De az sem lenne érdekes, ha mi vörösök lennénk, ugyanis egyetlen egy dolog várt az örödgökre Arnhemnél. A pusztulás.

Ámbár leheten egy csodával határos módon való megmenekülést csinálni, hogy a jenkik kimentenek minket de abban mi lenne az élvezet?

Megaztán a BiA-ban a karakterek már viszonylag sokat fejlődtek, és kíváncsi vagyok ki fog még meghalni! Remélem valaki a régi tagok közül is meg fog halni, nem csak a srácok akiket újonan kaptunk. Nameg persze Robet Cole-t akit 1944-ben kapott le egy mesterlövész.
Lacko
Lacko 2008.04.18. 14:33
Dino valamelyik kiállításon beszélgetett a BiA sorozat arcával, ezzel az Antal ezredessel és megkérdezte, hogy tényleg magyar származású-e, ahogy a nevéből sejteni lehet. És azt válaszolta, hogy igen, de semmit nem tud az őseiről és a magyarokról... ;)

A Vörös Ördögökről meg lehetne játékot készíteni, de NAGYON nehéz volna... :D
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.04.18. 14:38
Hát, Anatlnak többet kéne wikipediát néznie! :-D

Nehéz? :-D Molyan kínzás lenne, tudod, abban a kis házban rekedni, ahol a pince tele sebesültekkel ha kinézel Sdkfz-k és gyalogosok ontanák az áldást, és lenne egy számláló ami írná: Reinforcemens: 1 day

És ahogy letelik kiírná, hogy Just Survive! :-D
Razor03
Razor03 2008.04.18. 20:44
Nem vagyok két lábon járó 2. vh-s lexikon, ezért fel sem tűnnek azok a dolgok, melyek a szakértő uraknak szemet szúrnak. A hangulatért játszom, és ezúttal rátesznek még pár lapáttal. Ez földbe tapos mindent (ha egyszer megjelenik), amit Medal of Honor/Call of Duty single player-nek hívnak!
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.