25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Fallout 3 képek

Három friss kép a szerepjátékról.

Írta: Madrac 8 hozzászólás

Ahogy közeledik a Fallout 3 megjelenése egyre több kép, videó és információ lát napvilágot róla, bár csak az ősszel derül majd ki a Bethesda milyem munkát végzett a játékon. Most három újabb felvétel látott napvilágot, melyek alapján eddig jó úton halad a fejlesztés.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Fallout 3
  • Fallout 3
  • Fallout 3

Fallout 3

Platform:

Fejlesztő: Bethesda Softworks

Forgalmazó: Multimédia Holding

Megjelenés:
2008. október 31. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Pentium 4 2,4 GHz, 1 GB RAM, GeForce 6800/Radeon x850 vagy jobb videokártya, Windows XP/Vista, DVD-ROM, 6 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

afro
afro [283]
Hmmm.. érdekes képek... Az uccsó hangulatos, az elsőről süt, hogy nincs túlbonyolítva a terep, de attól még szaggatni fog ( :-) ), a második hasonlóan.
A 2D-s Fallout grafikában az volt a jó, hogy tényleg részletes volt a maga kategóriájában, sőt, a hangulatra pont a 2D dobott rá. Ez a motor nem tudom mennyire lesz képes a posztapokaliptikus világ megjelenítésére, tele törmelékkel, sivatagokkal, rengeteg hulladékkal és ronccsal. Inkább egy unreal3-as motort tudnék elképzelni, ha valamit.

Ettől függetelenül: csak jöjjön már ki, mer egy éve nem játszottam és ez lesz az egyetlen, ami leültet majd a gép mellé (max. 10 órára :-D ):-P
Peca001
Peca001 [156]
A 3. kép tisztára mintha a Freelancerből lenne:-O:-O:-D
Gerry
Gerry [8081]
Ha egyszer, csakis egyetlen egyszer végigjátszottad (megkockáztatom:volna) a Fallout 1-2 részét, akkor tudnád, hogy mindkét rész végén igen hangulatosan robbant be egy-egy régi amtomtöltet...szvsz ennek nagyon is helye lesz a Fallout 3-ban is:-)
padavan
padavan [21647]
Biztosra kell menni.
Pomee
Pomee [2550]
mert nyugi a tuti!:-D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)