Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül az új Prince of Persia játék?

A Prodigy létezésére több jel is utal.

2008.04.23. 16:47 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Prince of Persia sorozatot nem hiszem, hogy különösebben be kéne mutatni bárkinek, az viszont igen szomorú, hogy már jó ideje nem hallottunk felőle semmit. Most viszont talán beindult valami, legalábbis a jelek erre utalnak. Jordan Mechne a PoP fejlesztője ugyanis bejegyeztetett egy új címet a megfelelő hivatalnál, méghozzá a Prince of Persia: Prodigy-t, amelynek kategóriája a "game software and electronic game programs", esetlegles megjelenése pedig 2009 eleje. Sőt, a rákeresők felfedezhették azt is, hogy a Ubisoft ezen hónapban levédette a princeofpersiaprodigy.com címet, ezzel kapcsolatban viszont rossz hír, hogy a franciák pont április elsején tették mindezt. Hogy ez valami elhalasztott/megkésett poén-e, vagy csak véletlen egybeesés... talán az E3-n kiderül. ■

Prince of Persia
A legutóbbi Prince of Persia cikkek, hírek

hozzászólások (11)

Creativ3Form
Creativ3Form 2008.04.24. 14:14
NA! Ez már bizakodásra ad okot. Reméljük nem derül ki pár hét múlva, hogy ez csak egy tréfa. :-(:-D
balays82
balays82 2008.04.24. 14:15
Hát ez így nem túl informatív. :-D Mindenesetre valami egészen biztosan készülődik ( de remélem, nem egy Prince vs. Venom című rész :-D ).
VodevilX
VodevilX 2008.04.24. 14:29
Poénkodni vicces dologgal szoktak, de ez véletlenül sem az. Ez bizony egy előjel. Egyébknént is igen sikeres volt anyagilag, és volt ugye a hacker ügy, szóval minden okunk megvan feltételezni mindezt.
Creativ3Form
Creativ3Form 2008.04.27. 02:02
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy megtartják-e, a már megszokott "falrafelszaladásospörgőrugásosugrálást" vagy már ez is Assasin's Creed féle "mindentmegmászokvazze" stílus lesz. Ne adj isten keverik a kettőt. Na akkor egy olyan gamet kapunk, amitől minden másodprecben orgazmusunk lesz. :-) Én ebben reménykedem. :-D
Creativ3Form
Creativ3Form 2008.04.27. 02:12
Bele se merek gondolni mi lesz ha keverik a Prince of Persia harcrendszerét az Assasin's Creed mindent megmászok rendszerével és szabadságával. Akkor nagy a valószínüsége, hogy minden idők legjobb játékával lesz dolgunk. Nem az év, hanem MINDEN IDŐK legjobb játékával. Ámen.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.