Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gary Grigsby's War Between the States

A Polgárháborúba viszi el a karosszék-stratégákat az új Gary Grigsby játék.

2008.04.29. 08:31 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Már korábban is olvashattunk pletykákat, de most már hivatalosan is bejelentette a Matrix Games, Gary Grigsby új játékát, mely a II. világháború után majdnem egy évszázaddal repít vissza minket az Amerikai Polgárháborúba.
Mindkét oldal - Észak és Dél - vezérkari főnökének szerepébe bújhatunk és úgy irányíthatjuk csapatainkat, melyek legkisebb egysége az ezred. Nekünk kell hadtesteket és hadseregeket szerveznünk a valódi parancsnokok gyengeségeit és erényeit kihasználva. Mindezt WEGO rendszerben, azaz mindkét fél kiadja a parancsokat, majd a gép lejátssza a kört.
A szárazföldi harcokon van a hangsúly, de a tengeri stratégia is fontos szerepet kapott a játékban, ahogy a történelemben is. Sőt egy kis politikai is belefért még a War Between the States-be, már amennyire egy vezérkari főnök politizálhat. ■

előző
következő
Gary Grigsby's War Between the States
Gary Grigsby's War Between the StatesGary Grigsby's War Between the StatesGary Grigsby's War Between the StatesGary Grigsby's War Between the StatesGary Grigsby's War Between the StatesGary Grigsby's War Between the StatesGary Grigsby's War Between the StatesGary Grigsby's War Between the StatesGary Grigsby's War Between the StatesGary Grigsby's War Between the StatesGary Grigsby's War Between the States

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.