Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lord of the Rings Online Book 13

Újabb ingyenes bővítés a játékhoz.

2008.05.01. 22:41 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Bejelentették a legújabb frissítést a The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar című MMORPG-hez, a Book 13: Doom of the Last-kinget. Szokás szerint komoly fejlesztések várhatóak, egy hatalmas új terület mellett egy új szörnykaszt is megjelenik, valamint a karaktereknek lehet majd hobbija is.
A fagyos északon terül el Forochel, itt láthatják majd először a karakterek az óceánt is. Új időjárási effektusok is megjelennek, valamint egy új sebzésfajta a fagy, mely egy idő után sebzi a hősöket, míg meg nem melegszenek egy tábortűznél.
Ezen a kietlen helyen lakik a Lossoth törzs, mostantól az ő bizalmukért is küzdhetnek a kalandozók, speciális páncélkészletekért, fegyverekért, hátasokért, házakba való díszekért. Fő ellenfelük egy vérszomjas, farkasimádó törzs a Guaredain, mivel ők Angmar szövetségesei is, tehát mindenkép a karakterek ellenségei.
Az új szörny kaszt a Defiler lesz, mely a gyógyítói szerepet tölti be a gonosz seregeiben. Képesek ellátni a sebeket vagy az ellenfelek képességeit csökkenteni gonosz varázslataikkal.
Most kerül bemutatásra a hobbi rendszer, melyben egyelőre csak horgászni lehet majd. Különféle jutalmakat és címeket lehet majd megszerezni, ha fejlesztjük a képzettséget és persze a kifogott halakat is elkészíthetjük többféle képen.
Az epikus kaland is folytatódik egy újabb fejezet erejéig, de ezen kívül is több mint száz új küldetés segít a játékosok üres óráinak kitöltésében. ■

előző
következő
Lord of the Rings Online Book 13
Lord of the Rings Online Book 13Lord of the Rings Online Book 13Lord of the Rings Online Book 13Lord of the Rings Online Book 13
Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
A legutóbbi Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar cikkek, hírek

hozzászólások (1)

AstorAnt
AstorAnt 2008.05.02. 07:32
Én voltam anno az alap bétáján, és most felajánlották h 10 dollárért megvehetem a játékot, és havi 10 dollárért játszhatok is vele.
további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!