Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lord of the Rings Online Book 13

Újabb ingyenes bővítés a játékhoz.

2008.05.01. 22:41 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Bejelentették a legújabb frissítést a The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar című MMORPG-hez, a Book 13: Doom of the Last-kinget. Szokás szerint komoly fejlesztések várhatóak, egy hatalmas új terület mellett egy új szörnykaszt is megjelenik, valamint a karaktereknek lehet majd hobbija is.
A fagyos északon terül el Forochel, itt láthatják majd először a karakterek az óceánt is. Új időjárási effektusok is megjelennek, valamint egy új sebzésfajta a fagy, mely egy idő után sebzi a hősöket, míg meg nem melegszenek egy tábortűznél.
Ezen a kietlen helyen lakik a Lossoth törzs, mostantól az ő bizalmukért is küzdhetnek a kalandozók, speciális páncélkészletekért, fegyverekért, hátasokért, házakba való díszekért. Fő ellenfelük egy vérszomjas, farkasimádó törzs a Guaredain, mivel ők Angmar szövetségesei is, tehát mindenkép a karakterek ellenségei.
Az új szörny kaszt a Defiler lesz, mely a gyógyítói szerepet tölti be a gonosz seregeiben. Képesek ellátni a sebeket vagy az ellenfelek képességeit csökkenteni gonosz varázslataikkal.
Most kerül bemutatásra a hobbi rendszer, melyben egyelőre csak horgászni lehet majd. Különféle jutalmakat és címeket lehet majd megszerezni, ha fejlesztjük a képzettséget és persze a kifogott halakat is elkészíthetjük többféle képen.
Az epikus kaland is folytatódik egy újabb fejezet erejéig, de ezen kívül is több mint száz új küldetés segít a játékosok üres óráinak kitöltésében. ■

előző
következő
Lord of the Rings Online Book 13
Lord of the Rings Online Book 13Lord of the Rings Online Book 13Lord of the Rings Online Book 13Lord of the Rings Online Book 13
Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
A legutóbbi Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar cikkek, hírek

hozzászólások (1)

AstorAnt
AstorAnt 2008.05.02. 07:32
Én voltam anno az alap bétáján, és most felajánlották h 10 dollárért megvehetem a játékot, és havi 10 dollárért játszhatok is vele.
további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.