Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Totál tarka

Május 15-től a mozikban a Wachowski testvérek új filmje.

2008.05.05. 14:12 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A Wachowski testvérek agya tele van párhuzamos univerzumokkal: a Mátrix-ban megteremtett különleges világ után ismét egy új – a miénkhez csak kicsit hasonlító – világot teremtettek. Igaz, a Speed Racer – Totál turbó (hazai bemutató: május 15.) elsősorban a családi mozizókra számít, ám az író-rendező páros legalább annyi fantáziával és ötlettel teremtette meg az autóversenyző-univerzumot, mint korábban a gépek ellen lázadókét. A látványtervezőkre ezúttal is hatalmas feladat várt: ebben a filmben minden vakítóan, elvarázsoltan színes.
– Őrült ruhákat adtak rám, amit az utómunka során még csillogóbbá, foszforeszkálóbbá változtattak – mesélte egy sajtótájékoztatón a film autóversenyző főszereplőjének anyját játszó Susan Sarandon. – Forgatás közben úgy belelkesedtem, hogy végül meg is vettem az egyik sárga jelmezem. Amikor hazaértem New Yorkba, és kicsomagoltam, csak bámultam. Hogy gondolhattam, hogy ezt valaha hordani merem? Csak az vigasztal, hogy John Goodman, aki a férjemet alakítja, egy rikító zöld nadrágot kunyerált el. Nem hiszem, hogy sokat fogja viselni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!