Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Portal 2 - talán jövőre

A Valve nem akarja elsietni a második rész fejlesztését.

2008.05.05. 14:52 | szerző: Retee | kategória: Játék

A tavalyi év talán legpozitívabb meglepetése volt a The Orange Boxhoz csomagolt Portal megjelenése - az alapvetően csak bónusznak, kísérleti darabnak csomagolt játék körül valóságos kultusz bontakozott ki. Ékes példája ennek az, hogy még a Fallout harmadik részén ügyködő Bethesda fiai is pályákat készítettek hozzá szabadidejükben, amit aztán szabadon letölthetővé is tettek. Február óta pedig biztos tudhatjuk, hogy jön a második epizód, igaz egyelőre még részletek nélkül. Doug Lombardi a Valve nevében most azonban hajlandó volt egy-két mondatot kinyögni a fejlesztésről: "Mondhatnánk, hogy nagy nyomás alatt állunk, hiszen a Portal besöpört több fontos díjat, és ami még fontosabb, a játékosok elismerését is. Mindenki értékelte az innovatív, kísérleti újításokat, ötleteket, és persze hogy ezt várják a folytatástól is. Éppen ezért nem is sietjük el. Összehozhatnánk éppen nagyon gyorsan is, csak hát az olyan is lenne, a Valvera pedig nem ez a jellemző. Nem, nem, ehhez egyszerűen idő kell. Hat évet nem kell rá várni, mint az elődre, de még egyszer kiemelném, egyrészt új ötleteket kell beépítenünk, másrészt az egész játékot még színesebbé akarjuk tenni."
Lombardi arra a kérdésre, hogy mégis mikorra készülhet el a Portal 2, röviden válaszolt: "Talán 2009-ben megjelenik, talán". ■

Portal 2
A legutóbbi Portal 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.