Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Xbox360 újdonságok

A Microsoft bejelentette, melyek az idei sikerárományosok a konzolra.

2008.05.13. 17:29 | szerző: Madrac | kategória: Konzol - Microsoft

A mai napon a Microsoft Game Studios bejelenti a 2008-ban megjelenő várható nagy sikerjátékokat játékkonzojára az Xbox 360-ra. A prezentációkat olyan világhírű fejlesztők tartják, mint Cliff Bleszinski (Epic Games), Peter Molyneux (Lionhead), Tomonobu Itagaki (TECMO/Team Ninja) és Denis Dyack (Silicon Knights).
A MGS San Franciscóban megrendezésre kerülő bemutatóján, a látogatók először láthatnak hosszabb részleteket a Gears of War 2 című játékból, amelynek első részéből közel 5 millió példányt értékesítettek világszerte. Elsőként Cliff Bleszinski fog egy kis ízelítőt adni a várva várt GoW2 játékmenetéből.
A Viva Pinata: Trouble in Paradise című játékban visszatérnek a már jól ismert színes, kedélyes pinata állatkák. A Viva Pinata sorozat harmadik részében megújult kooperatív mód, új szereplők és számos további meglepetés várja a játékosokat. A Viva Pinata: Trouble in Paradise idén szeptemberben kerül a boltok polcaira.
A Rare kiadó novemberre időzítette a nagysikerű karakter, Banjo visszatérését. A Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts című játékban a játékosok egyedi és különleges járműveket építhetnek melyek segítségével végigküzdhetik magukat a különféle felépítésű pályák sokaságán. Nagyszerű és innovatív kalandjáték, számos logikai és ügyességi feladattal fűszerezve.
A legendás Peter Molyneux vezette Lionhead stúdió, igazi kuriózummal készül meglepni az Xbox 360 platform tulajdonosait. Az idei év egyik legjobban várt játéka a Fable 2 októberben kerül a boltok polcaira. Ebben az RPG stílusú kalandjátékban eddig soha nem látott igényességgel megalkotott multiplayer játékmód, rengeteg fegyver és mágia, valamint egy filmszerű történet várja a rajongókat.
A Silicon Knights új játéka a Too Human augusztus 19-én jelenik meg Észak Amerikában és augusztus 29-én Európában. Ebben az RPG elemeket is tartalmazó epikus játékban összetett történet, gazdag karakterfejlesztési lehetőségek és nagyszerűen kidolgozott multiplayer játékmód biztosítják majd a kiváló játékélményt.
A Team Ninja legújabb fejlesztése a Ninja Gaiden 2, június 6-án jelenik meg Európában. A játékban egy Ryu Hayabusha nevű ninja álarca mögé bújva kell bosszút állni klánunkért és megmenteni az emberiséget az alvilági erőktől. A játékban New Yorkban, Tokióban és számos egyéb gyönyörűen kidolgozott helyszínen kell felvennünk a harcot a tucatjával ránk rontó ellenséggel szemben. A Ninja Gaiden 2 harcrendszere könnyen elsajátítható, de a mesteri fokozatot csak a legügyesebbek érhetik el! ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.