Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Terminátor az egész családnak

Már forgatják a Terminátor 4-et.

2008.05.14. 14:01 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Azt mondta: I’ll be back. És tényleg visszatér. Ezen a héten kezdődött el a Terminátor negyedik részének forgatása, hogy egy év megfeszített munka után, 2009. május 22-én sor kerülhessen az amerikai bemutatóra. A korhatáros filmek között a jövőből érkező gépember története minden idők egyik legjövedelmezőbb sorozata, az első három részre több mint egy milliárd dollárért vettek mozijegyet. A negyedik rész azonban más lesz, mint elődjei: az alkotók vállalták, hogy az eddig mindig R – 17 éven felülieknek – besorolású film most a 13 évesek számára is hozzáférhető lesz. A producereket a Die Hard sorozat 4. része, a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed győzte meg arról, hogy tervük nem lehetetlen: A mogorva rendőrhadnagy is három magas korhatáros rész után vált családbaráttá, és így is hatalmas sikert aratott. A régi rajongók nem csalódtak, de újak is csatlakozhattak hozzájuk. A forgatókönyvet a 3. rész írói készítették, szövegükön az Oscar-díjas Paul Haggis végezte el a végső csiszolást; a rendezői székben a Charlie angyalait is filmező McG ülhet, hogy megmutassa, hogyan zajlik a világvége utáni világban a megmaradt emberek háborúja a robotok ellen. A harc élén a már 30 éves John Connor áll, akit Christian Bale alakít. Kisebb szerepekben Sam Worthington és a rapper Common is felbukkan majd a vásznon, ám hogy ki alakítja magát az új Terminátort, azt az alkotók elszántan titkolják. A pletykák szerint Josh Brolin kapta a szerepet és vele a legendás mondatot: Visszatérek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (19)

Aruns
Aruns 2008.05.15. 13:12
Személy szerint nem tudok kilométereket írni, de nincs is miért.

Az első részben az a betört terminátor csak egy szokásos esemény volt, akkoriban ez állandó volt (beszivárgás). A harmadik részben világosan elmondta néhány mondattal, mi miért. Azért és úgy tudta megölni, mert érzelmileg kötődött hozzá. Ergo közel engedte magázhoz, nem kellett utat vágnia millió emberen át. A kettőnek (első rész betört terminatora és harmadik részben elmesélt sztori) semmi köze egymáshoz.
Lonvard
Lonvard 2008.05.15. 13:20
Star Wars trilógiában is kb. ennyi évet ölelt fel a 3 rész, szal nem lehetetlen.

A terminátor kiscsaj meg azér volt unszimpatikus, mer lehetett volna egy kevésbé mamakedvence lánykarakter is, akire felizgulhat a néző, hogy na hát pont ilyen testőrnőt akarnék én otthonra ! Erre beraktak egy svájci nevelőintézetis leányzót. Persze erre lehet mondani, hogy de hát így volt tökéletes az álca, csakhogy mivel akkoriban senki nem tudott a terminátárokról, teljesen jó lett volna egy vonzó amazon is, mint például a Jessica Biel, mer nem derült volna ki, hogy terminátor.
Dark Archon
Dark Archon 2008.05.15. 14:11
Jó, most ez ízlések és pofonok téma, nekem tetszett Summer Glau :) S a hírek szerint zöld utat kapott a FOX-tól a 2. évad.
U.R.H.
U.R.H. 2008.05.16. 01:14
Eredetileg arról volt szó, hogy a terminator 4-ben nem john connor lesz a főszereplő, hanem egy új hőst "Marcust" ismerhetjük meg. De ha az embereknek tetszeni fog ez az új t4 akkor jön a t5 és a t6, amibe már john connornak is nagyobb szerepek jutnak.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2008.05.16. 11:06
URH:elmesélnéd nekem ezt hol hallottad?Mármint ugy értem most nem felvágásbol kérdeztem hanem én tényleg nem is hallottam ilyenről hogy nem John Connor lenne 4-ik részben hanem Marcus.Tudnál kicsit több infoval szolgálni?Előre is köszönöm.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.