Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Age of Conan fejlesztések

A következő hónapok során sok újdonság várható.

2008.06.13. 20:01 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Funcom bejelentette, milyen fejlesztéseket és újdonságokat tartogatnak az Age of Conan játékosoknak a következő hónapokra, míg pár igazából csak hiánypótlás, mások igazi újdonságok.
Egy ilyen erősen PvP központú játékban talán a legfontosabb a To the Death névre keresztelt kiegészítés, mely még júniusban a szerverekre kerül. Megjelenik a Fugitive rendszer végre, mely bünteti az alacsony szintű karakterek zaklatását, minél többet öl meg az ember közülük annál könnyebben veszik maga is oda egy-egy összecsapásban. De új rangok és PvP jutalmak is a játékba kerülnek, fegyverek és páncélok formájában is.
Később az év során jön a Kingship!, mely a guildek számára hoz sok újdonságot. Megjelenik a szövetségek rendszere, sőt akár a Battlekeep kinézetét is közös megegyezéssel alakíthatják majd ki. Kapnak zászlót, köpenyt, a szövetség neve pedig megjelenik a kerekterek neve és guildneve után is. Mégis a legfontosabb talán a kultúrától függő "csodák" építése lesz, melyek különleges erőt adnak a guild tagjainak. Az alliance küzdelmeket a fejlesztett battlekeepért háromszáz fős csatákkal tervezik, igazi háborús hangulatot teremtve.
A karakterek számára jelent majd egyedi fejlődési lehetőséget a Powerpoint rendszer, mely lehetővé teszi majd, hogy új képességet szerezzünk, vagy akár speciális fegyvereket, páncélokat vásároljunk belőlük. Megszerzésük sokféle képek történik majd, az elért eredményeink mellett a 80-as szint megszerzése, egy Battlekeep birtoklása és az account élettartama is számíthat majd.
Új területek és labirintusok jelennek meg. Már folyamatban van a három sivatagi zóna felújítása, de Aquilonia is kap egy új területet, valamint a kimeriai is megváltozik valamelyest, megjelenik egy új kültéri rész, Ymir's Pass.
Kap pár bővítést a közösségi rész is, a tánc például finomítva lesz profi táncosokkal felvett mozdulatokkal, de más érdekességeket is terveznek a fejlesztők. A chat rendszer is normális beállításokat kap végre. ■

Age of Conan - Hyborian Adventures
A legutóbbi Age of Conan - Hyborian Adventures cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.