Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: World at War képek; co-op

Kooperatív módra gyúr az ötödik rész.

2008.06.23. 17:05 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nemrég érkezett meg az első trailer a Call of Duty: World at Warról, amely a sorozat ötödik része, s amelyet - hasonlóan a harmadikhoz - nem az Infinity Ward fejleszt, hanem a Treyarch. A játékról egyelőre még nem sokat lehet tudni, azonkívül persze, hogy visszatér a második világháborús környezetbe. Most viszont némi információ is érkezett róla az öt kép mellett, méghozzá a kooperatív módjáról. Merthogy a fejlesztők leginkább erre gyúrnak, mind PC-n, mind konzolon lehetőség lesz akár négyen online teljesíteni a küldetéseket (PS3-on és Xbox 360-on pedig lokálisan is, ketten az osztott képernyő előtt). A csapat tagjai folyamatosan tapasztalati pontokat fognak kapni, no meg rangokat - a küldetések pedig a pontok függvényében nehezednek, változnak. És végül a képek. ■

előző
következő
Call of Duty: World at War képek; co-op
Call of Duty: World at War képek; co-opCall of Duty: World at War képek; co-opCall of Duty: World at War képek; co-opCall of Duty: World at War képek; co-opCall of Duty: World at War képek; co-op
Call of Duty: World at War
A legutóbbi Call of Duty: World at War cikkek, hírek

hozzászólások (10)

Razor03
Razor03 2008.06.24. 15:48
"Micsoda ökörség ez mán', mi?"

Inkább szimplán igénytelenség és csóróság :D (persze tudom, hogy a legkisebb ráfordítás mellett lehet a legnagyobbat kaszálni, nem kell megint kiselőadást tartani...)

"Ezentúl minden szar, ha már nem cry-engine hajtja, ugye?"

Nem teljesen :), pl. SW KotOR 2003-mas motorja mai napig büntet, de írhatnám az X-Ray motort (STALKER), melynek szintén nevetséges gépigénye van, mégsem a 10 éves Quake3 motor hajtja :), de ott a Call of Juarez is, ami rezzenéstelenül fut egy 25.000 Ft körüli Radeon HD 2900 XT-n, vagy még ócskább kártyán (pl. Radeon X1950 PRO) és földbe döngöli ezt a szintet. Ugyanígy a Gears of War, BioShock, annyi példát írok, amennyit szeretnél :).

És nincs szükség Crysis szintű részletességre, nem írtam ilyet, de a cukormáz talajt, és papír növényeket kelljen már nézegetni 2008-2009-ben :). Persze tudom, hogy a grafika lényegtelen szempont, szal hagyd nyugodtan figyelmen kívül amit írtam :).
Razor03
Razor03 2008.06.24. 15:53
Hopp ezt elírtam, szóval:

"És nincs szükség Crysis szintű részletességre, nem írtam ilyet, de ne a cukormáz talajt, és papír növényeket kelljen már nézegetni 2008-2009-ben"

még mielőtt félre érti is kiforgatja szavaim cinikus uraság :D
Eric
Eric 2008.06.24. 16:22
Mi lenne, ha csak úgy szimplán elkerülnétek-ignorálnátok egymást?
A topikokon átívelő szappanoperátok kifulladt mind mondanivalóját, mind színvonalát illetően.
:sick:
Indigo
Indigo 2008.06.24. 16:25
Elvileg a CoD4 grafját fogja használni, szóval csak annyira lesz "igénytelen", amennyire az volt ;) Nekem jó lesz így is, én már csak ilyen igénytelen csóró vagyok :P

Még mindig nem értem, hogy mi bajod a 10 éves Q3 motorral, ha egyszer a CoD4 grafja kiválóra sikeredett vele. Vannak persze gyengeségei a grafnak, ha nagyon kötözködni akar az ember, de az összkép akkor is egyszerűen szép. A "mai napig büntető" odüsszeába is bele lehet kötni számtalan módon, de minek?
Razor03
Razor03 2008.06.24. 17:52
te érzed :D...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.