Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis Warhead - részletek, videó

Plusz tíz óra játékidő, két új fegyver, és még sok más a kiegészítőben.

2008.06.27. 19:18 | szerző: Retee | kategória: Játék

Habár a legfontosabb jellemzőit már tudhatjuk a hazánkban készülő Crysis kiegészítőnek, a Warheadnek, ám most néhány új részlet is napvilágot látott róla. Az ugyebár már tiszta, hogy a Warheadben "Psiycho"-t irányíthatjuk végig a párhuzamos szálon, amely a kattant őrmester és az első rész főhősének különválásakor indul be, s amely során a sziget másik oldalán kalandozhatunk. Az egyjátékos mód körülbelül 8-10 óra játékidőt tartogat az FPS kedvelőinek számára - hozzá kell tenni azonban, hogy a fejlesztők kicsit "felpörgették" az ellenfelek intelligenciáját, így azok kevesebb hülyeséget csinálnak reményeik szerint, és bizonyos taktikák szerint próbálnak majd minket a túlvilágra küldeni. Ennek elkerülése végett pedig legalább két új fegyvert is felhasználhatunk: a gránátvető és a dupla SMG valószínűleg jó szolgálatot fog majd tenni a csaták során, míg a két új jármű (egy igen intenzív fegyverrel rendelkező dzsip, és egy légpárnás darab) a multiplayer módot is fel fogja dobni (apropó multiplayer: a Crytek egy új, csapat alapú többjátékos módot is beígért). A németek emellett azt is leszögezik, hogy a Warhead nem add-on lesz, hanem egy igényesen kivitelezett kiegészítő, amelyben a már említett újdonságok mellett is sok változásra számíthatunk. Az első részhez képest kevésbé lesznek kiismerhetőek az ellenfelek, többféle módon számolhatunk le velük, de például a sztori hangulatának javítása végett leszerződtették dialógusírónak Susanna O'Connort, aki előtte a BioShock történetért felelt. És persze a Crytek továbbra is állítja, hogy a fizikai motort olyannyira sikerült optimalizálni, hogy látványos lesz a gépigény csökkenés. A listát végül zárjuk két érdekességgel, egyrészt van még valami, amit a cég nem fedett fel, mondván, hogy ez igazi meglepetés lesz, és még kivárnak vele, másrészt azt is megemlítik, hogy az expansion pénzügyi sikere (álá kalóztéma) eldöntheti, hogy lesz-e Crysis 2. ■

Crysis Warhead
A legutóbbi Crysis Warhead cikkek, hírek

hozzászólások (10)

ULTRA
ULTRA 2008.06.28. 07:31
Tudom de most már hivatalosan is lehet majd...
Hype
Hype 2008.06.28. 10:08
Ezt a videót kb az alapjátékból is össze lehet vágni kivéve azt az egy új járművet, az hogy sokat dolgoztak vele, hát inkább modnak tűnik mint új játéknak, de hát eladják jó pénzért amit elvileg az 1.3as patchbe meg kellet volna csinálni terv szerint.
Razor03
Razor03 2008.06.28. 10:30
Mert szerinted, egy kiegésző játékon mennyit kell dolgozni? Azon kívül, hogy bizonyos dolgokat hozzá tesznek, és javítják a korábbi hibákat.
Hype
Hype 2008.06.28. 10:59
Hát ha neked az nem szúr szemet hogy, nem adják ki az 1.3as javítást amit hónapok óta beígértek hanem kijelentik hogy lesz egy kieg és majd abban lesz a patch viszont azt már meg kell venni. Gyakorlatilag aki tovább akar MP-ben crysist játszani annak muszáj megvennie a patch miatt, nem mintha olyan nagy tétel lenne csak elég érdekes egy húzás a crytek-től. Ráadásul nem egy folytatást kapunk hanem ugyan azt a történetszálat lehet végigjátszani csak más szemszögből.
ULTRA
ULTRA 2008.06.28. 11:42
Igen , warhed nagyon fontos lesz aki játszik crysis multival, elmondom nektek Magyarországon cyrsist szinte csak multi miatt vették meg, most is veszik.
Először játszanak az emberek törrt szerveren, de ott nem lehet PB + sok cheater, megtetszik nekik játék és megveszik.
Szóval, single részel nem sokat fognak érni ha nem lesz pl a multiban AUTO dowloader,..
további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.