Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

CM: Shock Force Marines modul első képei

Megjelentek az első képek a Combat Mission Shock Force új kiegészítőjéből, a Marines modulból.

2008.07.02. 08:32 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A Combat Mission Shock Force egy realisztikus RTS, mely egy fiktív háborút dolgoz fel az USA és Szíria között. A játékhoz - ahogy már régóta ígérik - az első kiegészítő lemez egy Tengerészgyalogos egységeket tömörítő csomag lesz, mely a közeljövőben jelenik meg. Ehhez a kiegészítőhöz adtak ki most pár képet.
A Marines modulban olyan új járművek szerepelnek majd, mint a BMP-3 és a T-90 szír oldalon, míg az amerikaiak AAV járművei és LAV-25, LAV-C2-es könnyű páncélosai.
Mivel a CMSF nem kezel külön járműveket vagy fegyvereket, ezért igazán a szervezeti felépítés számít. Ezek közül újdonság a szír ejtőernyős dandár és gépesített ejtőernyős század. Illetve a különböző Tengerészgyalogos szervezeti egységek, mint a könnyű páncélos felderítő dandár, a harckocsi dandár, a kétéltű támadó század... ■

előző
következő
CM: Shock Force Marines modul első képei
CM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képeiCM: Shock Force Marines modul első képei
Combat Mission: Shock Force
A legutóbbi Combat Mission: Shock Force cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!