Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battle Realms

2001.07.03. 20:05 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Liquid Entertainment kiadott készülő valós idejű stratégiájából, a Battle Realms-ből öt új képet. Az októberben megjelenő játék a távoli keletre kalauzolja a játékosokat, a mágia és a kard világába.
A készítők egy élő világot szeretnének megvalósítani, a fák közt madarak repkednek majd, a falusiak tűz esetén a folyóról hoznak vizet és hasonló megoldásokkal. Teljesen 3D-s környezetben fog játszódni erdőkkel, mezőkkel, rizsföldekkel, sziklacsúcsokkal, folyókkal és vízesésekkel.
Hősökkel teheted majd színesebbé a seregedet, melyek nagy erőkkel rendelkeznek és a csaták során fejlődni is fognak még. Az összetett gazdasági rendszer is tovább színesíti majd a játékot, víz kell a rizsnek, rísz és víz a katonáknak és a lovaknak, lovak a lovassághoz és így tovább. A seregek fajtái mind különböző irányokba fejlődhetnek, bár ezek akár keresztezhetik egymást is néhol.
Az MI is jól kidolgozott lesz mindkét félnél, az íjászok a magaslatok felé húzódnak mindig, a lovasság a meggyengített ellenfelet támadja mindig és a kétféle fegyver közül mindig az épp előnyöset használják az ellenfél ellen.
Az egyjátékos módban egy fordulatos történet várja a játékosokat, míg a többjátékos részben akár hét ellenfél is helyi hálózatban vagy az Interneten. ■

előző
következő
Battle Realms
Battle RealmsBattle RealmsBattle RealmsBattle RealmsBattle Realms
Battle Realms
A legutóbbi Battle Realms cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.