Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2008

Rage - lecsapott az EA Carmackra

Carmack anno a gonosz birodalmának titulálta az EA-t.

2008.07.15. 10:52 | szerző: Retee | kategória: E3 2008

A bejelentés körül nagy felhajtás vette közre az id Software új játékát, a Rage-t, azta azonban nem sokat hallhattunk róla. A John Carmack nevével fémjelzett FPS egy új, és CArmack reményei szerint forradalmi fizikai motort használ majd, az iD Tech 5-t. A Tech 5 specialitása - többek között - az, hogy akár egy hatalmas terepet is egyetlen önálló textúraként kezelhet, és egy textúra aztán akár 20Gbyte adatot is tartalmazhat. Az akciójáték hatalmas tereket, az eddigi próbálkozásokhoz képest óriási pályákat, s így különleges élvezetet ígér a játékosoknak. A poszt-apokaliptikus, mű leginkább a Mad Max-hez hasonlítható, feladatunk pedig egy elnyomó kormány ellen fellépni. A Rage pedig immár kiadót is talált magának, hiszen az Electronic Arts ma bejelentette, aláírták a szerződést az id-vel. Érdekesség, hoy Carmack maga is elismerte, ha pár éve megkérdezik az EA-ről (és meg is kérdezték), akkor azt válaszolta volna hogy: "a gonosz birodalma" - mint mondta ha akkor azt mondják neki, hogy egyszer együtt fognak működni, igencsak meglepődött volna. ■

Rage
A legutóbbi Rage cikkek, hírek

hozzászólások (12)

Indigo
Indigo 2008.07.15. 19:30
No, a grafikára már szépen kirecskázta magát mindenki. Mostmár jó volna egy kicsit többet tudni a játékról. Egyáltalán, ez akció lesz vagy valami RPG?
Indigo
Indigo 2008.07.15. 19:33
Mondjuk ez a hír kicsit meglepett, és egyáltalán nem örülök neki. Majd ennek is az lesz a vége, hogy az EA felvásárolja az id Software-t, aztán szarja kifelé sorra a doom-okat...
cygary
cygary 2008.07.15. 19:36
Olvastam a Rage-ről még anno, harcon kívül fontos szerepe lesz a különböző járgányoknak is, talán még versenyezni is kell.
Razor03
Razor03 2008.07.15. 19:45
Ha észrevetted volna, nem a grafikát magasztaljuk ezúttal, hanem a hangulatot. Amúgy Cygary leírta mi várható játékmenet szempontjából. Nem ártani tájékozódni, mielőtt ilyen rosszindulatú beszólogatásba kezdenél legközelebb ;).

Amúgy meg előbb utazik John Carmack a Marsra, minthogy eladja a lelkét az EA-nek.
Indigo
Indigo 2008.07.15. 19:55
Észrevettem, kispajtás. Mondom, a grafikára már mindenki kirecskázta magát (ezelőtt, korábban - úgy látszik itt a dómon nagyon pedánsan kell fogalmazni, mert hamar megtalálják az embert a fórumtrollok), de a játékmenetről még nem sokat tudunk (azon kívül, hogy cygary az én hozzászólásom UTÁN leírta, hogy fontos szerepük lesz a járgányoknak - ebből persze kurva sokat megtudtunk megint, hogy mi várható játékmenet szempontjából...)

Nem árt figyelmesen elolvasni valakinek a hsz-ét, mielőtt úgy ugrasz rá az illetőre, mint kutya a véres rongyra. Merthogy úgy érzem, tökmindegy mit írok, én neked az vagyok :D

A rosszindulatot meg legfeljebb azért érezhetted, mert te is egyike voltál a sok recskázó kis majomnak, és most sértve érzed maga. Javaslom, kerüljük el egymást, amíg valamelyikőnket ki nem basszák a fórumról.

Amúgy meg Carmack most adta el a lelke egy darabját az EA-nek...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.