Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Három új EA Mobile játék érkezik

iPhone-on és iPodon is hozzáférhetőek lesznek a programok.

2008.07.16. 18:24 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az EA Mobile bejelentette, mely játékokkal képviseli magát az Apple App Store kínálatában. A vásárlók örömére mostantól az iPhone és iPod touch készülékeken is hozzáférhető három népszerű játék, a SCRABBLE (csak az Egyesült Államokban és Kanadában), a Sudoku és a Tetris. Mint azt korábban már jelezték, a Spore iPhone platformra készült változata a játék többi platformra készült verziójával egy időben, szeptembertől lesz elérhető.
Sudoku: az iPhone és az iPod touch a játék részévé válik, ahogy a játékos végigküzdi magát a Sudoku 10000 feladványán és öt nehézségi szintjén. Használhatja a magától értetődő érintővezérlést a Mindennapi módban, hozzáférhet kedvenc magazinos vagy internetes rejtvényeihez az Újság módban. A Toll vagy Ceruza megérintése láthatóvá teszi a billentyűzetet, bevihetővé a választott szöveget, áttekinthetővé a lehetséges opciókat. A játék ezen felül hibaellenőrzés, javaslat, és automatikus karakterkitöltés opciókat is kínál.
Tetris:Az iPhone és iPod touch platformra készült Tetris új szintre emeli a közkedvelt kirakósjáték élvezeti értékét. Az érintőképernyő jóvoltából a játékosok húzogathatják, tologathatják és rázogathatják a téglákat, hogy teljes sorok kirakásával pontokra váltsák őket. 15 különböző szintjével a Tetris új változata minden játékos számára kihívást jelent, az újoncoktól a leggyakorlottabb téglarakókig. A szemet gyönyörködtetően animált tematikus hátterek jó minőségű zenével és hangeffektusokkal megtámogatva garantálják a szórakozást.
Július 11-től az EA Mobile összes iPhone és iPod touch játéka elérhető az Apple App Store-ban. ■

hozzászólások (2)

TcG|Rommel|Hun
TcG|Rommel|Hun 2008.07.16. 18:53
pPhone?:O
Dino
Dino 2008.07.16. 19:45
Rommel: Már nem is... elgépPelés lehetett ;)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.