Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új médialejátszók a D-Linktől

Két új vezeték nélküli médialejátszó kerül a boltokba hamarosan.

2008.07.28. 20:41 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A D-Link két új termékkel bővíti médialejátszóinak kínálatát - a magyar piacon is -, a DSM-510 egy megjelenésében és teljesítményében is különleges, vezeték nélküli HD médialejátszó, míg a DSM-330 (balra), a piac első DivX Connected médialejátszója. Mindkét eszköz kiváló minőségben képes zenét, képet, videót vagy más adatot továbbítani a számítógépről TV-re vagy házimozi rendszerre 802.11g vezeték nélküli szabvány használatával vagy a beépített Ethernet porton keresztül. A médialejátszók számos népszerű formátumot támogatnak, mint a WMV-t, MPEG-4-et és DivX-et.
A DSM-510 a már meglévő hálózaton keresztül a számítógépről továbbít digitális tartalmat, mint a zene-, video- vagy hangfájlok a házimozi rendszerre vagy TV-re. Köszönhetőn a beépített vezeték nélküli LAN (WLAN) funkciónak a médialejátszót bárhová helyezhetjük a házban. A DSM-510 MP3, WAV és WMA audioformátumot játszik le tökéletes minőségben, emellett DivX formátumú videókat is kezel: a digitális adatokat könnyen elérhető helyen, tömörítve tárolja a még jobb minőségű átvitelért. Az eszköz előlapján további USB 2.0 csatlakozót találunk, mellyel kényelmesen hozzáférhetővé válnak a kívánt adatok egy USB stick vagy külső merevlemez meghajtó számára.
A DSM-330 nyílt, bővíthető platformot kínál DivX Connected szoftverrel, valamint lehetőség van a meglévő videók DivX formátumba való konvertálására is. A vezeték nélküli LAN (WLAN) funkció és a beépített gyermekfelügyelet a médialejátszó további hasznos jellemzői. Továbbá az eszköz segítségével különböző online szolgáltatások és alkalmazások is könnyen elérhetők a nyitott plug-in funkciónak köszönhetően, mely új és meglévő plug-in alkalmazásokat kínál. Előnye, hogy ezzel a módszerrel az emailek, RSS üzenetek megjeleníthetők a TV-n.
Mindkét termék július utolsó hetétől érhető majd el, ajánlott végfelhasználói ár a DSM-510 esetében 46 500 Ft, míg a DSM-330-nál 59 000 Ft. ■

előző
következő
Új médialejátszók a D-Linktől
Új médialejátszók a D-LinktőlÚj médialejátszók a D-Linktől

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.