Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rage - videó, részletek

Carmack interjú, és részletek a Rage-ről.

2008.08.04. 18:10 | szerző: Retee | kategória: Játék

Egyre nagyobb lelkesedéssel várja a gamer közösség, hogy úgy igazán bemutatkozzon az id Software új játéka, a Rage, amely grafikájával és hangulatával igencsak reményteljes alkotásnak tűnik. Sajnos a videók mellett nem sokat lehetett olvasni a játékmenetről, most viszont néhány új információ is kikerült róla. A fejlesztők elmondása szerint, bár a stílus mindenképpen a klasszikus FPS-ek vonalát követi, azért számíthatunk néhány extra lehetőségre is, úgy mint inventory-ra (hátizsák jelleggel), vagy épp páncélzatra, sőt valamilyen szintű kereskedelem is be lesz építve. Mind konzolon, mind PC-n lesz kétszemélyes kooperatív funkció, ez viszont nem a sztori alapú egyjátékos módba kalauzol el, hanem egy külön részlegbe. Ahogy már a videókon is megfigyelhettük, a Rage-ben nagy hangsúlyt kapnak a járművek, ezek egyrészt az utazás miatt, másrészt adrenalin fokozás végett kellenek, de co-opnál is használhatóak, ilyenkor az egyik játékos vezet, a másik pedig a fegyverzetet kezeli. Persze az sem lebecsülendő, hogy akár gázolni is lehet velük... Azt viszont az id már most elárulta, hogy ne egy klasszikus nyitott világgal számoljunk, küldetéseink ugyanis valamennyire lineárisak lesznek, és vér sem fog patakokban folyni, hogy a játék minél kedvezőbb besorolást kaphasson a korhatár tekintetében.
Most pedig lássuk az új videót, amelyben Carmack nyilatkozik, de nem csak az új projektről, hanem általánosságban a jövőről is. ■

Rage
A legutóbbi Rage cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!