Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Itthon is rekordot döntött A sötét lovag

18312 néző az első napon.

2008.08.08. 16:45 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A sötét lovag című legújabb Batman-film nézettsége és bevétele három héttel az amerikai premier után Magyarországon is rekordod döntött. A tavaly júliusi Harry Potter és a Főnix rendje óta egyik film sem nyitott ennyire jól. 18312 néző volt kiváncsi Christopher Nolan második Batman-filmjére, maga mögött hagyva ezzel olyan filmeket, mint a Mamma mia (16850) és az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (16116). A 19 664 014 forintos nyitónapi bevétel így tovább növeli az Egyesült Államokban túllépett 400 millió dolláros rekordot.
A filmben Batman (Christian Bale) valamint két társa, egy rendőr (Gary Oldman) és egy ügyész (Aaron Eckhart) mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker (Heath Ledger). ■

hozzászólások (30)

Gerry
Gerry 2008.08.08. 20:04
Megértjük, hogy nem ismered az írásjeleket és a mondatszerkezeteket, továbbá a klaviatúrát sem. Megértjük, hogy összekevered az évtizedeket és nem szereted a Google-t, és a 60-as évekbeli Batman sorozatot a 70-es vagy 80-as évekbe pozícionálod. Megértjük azt is, hogy Tim Burton két Batman moziját kihagyva Joel Schumacher két borzalmát veszed alapul. Nonplusszultraként azt is megértjük, hogy bár a Dark Knight-ban az effektek és a "látványvilágok" csupán másodlagos szerep jut, Számodra csupán ez a mérvadó. Azt azonban már nem értem meg, hogy mégis miért nem tudsz elolvasni legalábbis egyetlen nyüves kritikát a filmről, hogy legalábbis egy minimális, semmi esetre sem megerőltető mértékben tájékozódj…?
U.R.H.
U.R.H. 2008.08.08. 20:17
Sose fog írásjeleket használni. Pedig javasoltam neki egy másik topicba, hogy jól tenné. Talán majd 10év múlva rájön, hogy miért is.
Playbahnosh
Playbahnosh 2008.08.11. 03:10
Először nem akartam megnézni a filmet, aztán nagy nehezen rávettem magam. Nagyon örülök, hogy így tettem. Nem akarom fényezni Heath Ledger-t, tudom meghalt meg minden, de nem ez számít. Valóban az eddigi legjobb Joker alakításnak lehettem szemtanúja. Eddig nem igazán szerettem a szuperhősös filmeket mert egy-két kivételtől eltekintve mind erőltetett szemét lett "a jó mindig győz a gonosz mindig meglakol" sémára építve, nevetségesen rossz tálalásban. Ez a film végre tényleg valós morális alapokra épül, hihető szereplőkkel és reakciókkal. Nekem nem Movie of the Year, de közel áll hozzá...
MHMHM
MHMHM 2008.08.18. 09:40
Hát én a moziban kicsit máskép kébzeltem el a filmet, de így is király:-D:love::love::love::-D
gabosh
gabosh 2008.08.18. 10:46
Milyen megértő vagy... :)

Örülök hogy magyar országon is sikeres végre egy film..
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.