Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

GC 2008

Microsoft - új billentyűzet játékosoknak

Bemutatkozik a SideWinder X6.

2008.08.22. 14:28 | szerző: Retee | kategória: GC 2008

A Microsoft a lipcsei Games Convention játékexpón bemutatta legújabb játékosoknak szánt pc-s kiegészítőjét a SideWinder X6 billentyűzetet. Ez az első olyan speciálisan a játékosok igényei szerint kialakított eszköz, amely sokoldalú funkciói mellett lehetővé teszi, a numerikus pad csatlakoztatását az alap billentyűzet jobb vagy bal oldalára is.
Macro: A numerikus billentyűzet a játék során átalakítható egy programozható macro paddá, amely akár 90 macro tárolására is képes.
Cruise Control: ez a funkció lehetővé teszi egyszerre 1-4 billentyű nyomva tartását is a játékosok igényei szerint.
WASD gombok: a játékosok által leginkább használt négy billentyű külön kiemelt megvilágítást kapott a könnyebb használat érdekében.
In-game macro record: ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bármilyen billentyűkombinációt rögzíthessünk, amely akár játék, akár chat-elés közben is hasznos segítség lehet.
Quick Launch billentyűk: egy gombnyomás és a játékos máris elérheti a Windows Vista Games Explorert ahol hozzáférhet a számítógépén tárolt játékokhoz Háttérfények: a tapasztalatok szerint a játékosok többsége félhomályban vagy sötétben játszik. Ezért a” SideWinder X6” programozható billentyűi borostyánsárga, a többi billentyű pedig vörös színű megvilágítást kapott.
Média: a „SideWinder X6” billentyűzeten kiemelt helyen találhatóak a média kezelő valamint a hangerő és a háttérvilágítást szabályozó gombok.
A Sidewinder X6 billentyűzet 2008 október 1-től lesz megvásárolható 17990 Forintos ajánlott fogyasztói áron. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.