Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

GC 2008

Velvet Assassin - képek, videó

Gameplay videó a francia ellenállás kémhölgyéről.

2008.08.25. 15:50 | szerző: Retee | kategória: GC 2008

A lopakodós játékok atyja, a Thief nem nevezhető szapora apának, hiszen gyermekei nem özönlik el az akciójátékok színterét. Persze időnként próbálkoznak a fejlesztők, ahogy most a Velvet Assassin esetében is. Beszéljünk is egy picit a játékról.
1940 második fele, a nácik bekebelezték Franciaországot, és békésen üldögélnek René vendéglőjében, miközben úgy gondolják, a francia probléma már meg van oldva. A helyiek viszont nem teszik magukévá ezt az álláspontot, ám a nyílt ellenálláshoz gyengék, így aztán földalatti mozgalmat kezdenek szervezni. Itt kezdődik a Velvet Assassin története is, amelyben egy Violette Summer nevezetű kémhölgyet irányítunk, aki nappal utcákon vigyorgó civilként jelenik meg, míg éjszaka a náci vonalak mögé próbál beférkőzni, hogy szabotázsokat hajtson végre, vagy épp fontos terveket tulajdonítson el a francia ellenállásnak. A 22 missziós történetének amúgy van valamennyi történelmi valóságalapja is, ezeket pedig viszont fogjuk látni a sztoriban. Maga a játékmenet leginkább a gyors, és halk akciókra épít, lopakodnunk kell, ha pedig már lövünk is, akkor gyorsan menekülni. A fejlesztők olyan elemeket is beépítettek a játékba, mint például viselkedésünk kihatása a "népre" - ha például ártatlanokat is lelövünk, akkor a lakosság viszonya fagyossá válik az ellenállással, ami nem sok jót ígér, ellenben pozitív hozzáállás esetén próbálnak minket segíteni. De küldetéseink során, ha már felfedeztek minket tettethetjük magunkat halottnak is, a különböző információkat pedig lekódolhatjuk stb. A játék a tervek szerint 2009 januárjában érkezik, addig is íme a GC-n készített kamerás gameplay videó. ■

előző
következő
Velvet Assassin - képek, videó
Velvet Assassin - képek, videóVelvet Assassin - képek, videóVelvet Assassin - képek, videó
Velvet Assassin
A legutóbbi Velvet Assassin cikkek, hírek

hozzászólások (9)

mucius
mucius 2008.08.26. 13:32
a saboteur egy másik játék. ír származású emberkével szabadítjuk fel franciaország részeit. feketefehérből színesre vált a kép konstrukcióról biztos beugrik. :)
balays82
balays82 2008.08.26. 16:05
Az a játék jónak is igérkezik, már csak azért is, mert a Pandemic Studio fejleszti. Ez viszont nem tűnik valami nagy durranásnak, bár a színvilág itt is elég egyedi. Néha minden kék, néha piros, néha meg zöld. :-)
Skorpio90
Skorpio90 2008.08.26. 16:29
Igen, arra gondoltam, de a hivatalos honlap nem frissül, és van egy darab trailer a játékról...
somesz83
somesz83 2008.08.26. 19:02
Kicsit babaarca van a csajnak.
cygary
cygary 2008.08.26. 19:11
Hát nem valami fényes azt kell mondjam. Engem lelombozott a videó. A hátraszúrások jók lennének de valahogy... nincs benne... szóval nem tudom megmagyarázni de nem néznek ki úgy a szúrások amiért annyira szerettem ezt a thiefbe és az Assassin's Creedbe. No de hogy ne csak kukacoskodjak, ez a lövöldözés is érdekesen néz ki.:-/
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.