Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ironclads: American Civil War demo

Orosz fejlesztésű haditengerészeti taktikai játék a láthatáron.

2008.08.28. 10:40 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Tőlünk is letölthető az orosz Totem Games játéka: az Ironclads: American Civil War első demója. A játékban - ahogy a címéből is kiderül - polgárháborús gőzösöket irányíthatunk és harcolhatunk velük ebben a kis taktikai játékban. Egyelőre csak két küldetést játszhatunk végig, melyekben vagy az USA vagy a CSA tengeri egységeinek parancsolhatunk.
Ritka a jó tengerészeti taktikai játék, ezért mi ki is próbáltuk. A grafika - ahogy a screenekből is látszik - nem lenyűgöző, de elviselhető. Viszont érdekes megoldás a körökre osztott irányítás: tehát amíg mi odamanővereyünk az ellenség mellé és megsorozzuk, addig ők passzívan figyelik a támadásunkat. Majd az ő körükben, mi vagyunk passzív szemlélői az eseményeknek. Ez önmagában nem lenne baj, hiszen nagyon érdekes és hangulatos olyan taktikát alkalmazni, ami ezzel a megoldással is győzelemre segít. De realisztikusnak semmi esetre sem mondható.
Ez azért is fontos, mert a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a történelmi és a fizikai hűségre. Tehát valóban létezett hajókat rekonstruáltak 3D-ben és a sebesség, a hajó formája és egyéb fizikai hatások befolyásolják a manőverezést. Csak pont a taktikából maradt ki az élethűség...
A demó egy idő után kidobott a desktopra, ami lehet, hogy időkorlát miatt volt, de az is lehet, hogy még bugos a játék, ami érthető is volna, hiszen még a fejlesztés közepén vannak.

előző
következő
Ironclads: American Civil War demo
Ironclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demoIronclads: American Civil War demo

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.