Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Red Alert 3 szereplőgárda

Bemutatták a stratégiai játék színészeit.

2008.09.02. 17:37 | szerző: Retee | kategória: Játék

A németországi Games Convention sajtótájékoztatóján az Electronic Arts közzétette a Command & Conquer Red Alert 3 csupa sztárt felvonultató stáblistáját. A Command & Conquer sorozat védjegyéül szolgáló élőszereplős átkötő-filmjeinek főszereplői közt számos és különféle díjnyertes színészt, akciósztárt, sci-fi legendát és feltörőben lévő tehetséget találunk a világ minden tájáról - sőt, vegyes stílusú harcművészeket is.
A Command & Conquer Red Alert 3 szereplői: Gemma Atkinson (az angol Hollyoaksból), Tim Curry (Rocky Horror Picture Show, Vadászat a Vörös Októberre), Andrew Divoff (Eltűntek, Kelly Hu (X2, A Skorpiókirály), Jenny McCarthy (Sikoly 3, a Playboy egykori Playmate of the Yearje), Ivana Milicevic (Casino Royale), Jonathan Pryce (A Karib-tenger kalózai), J.K. Simmons (Pókember, Juno), Autumn Reeser (Narancsvidék), Peter Stormare (A szökés, Armageddon), George Takei (Star Trek, Hősök), valamint a versenyszerűen űzött, kevert harcművészet két legismertebb neve: Randy "The Natural" Couture (korábbi UFC nehézsúlyú bajnok) és Gina "Conviction" Carano (veretlen Elite XC harcos, American Gladiators).
- Nem igazán tudtam, mire számítsak, amikor visszatértem, hogy egy videojátékon dolgozzak - mondta Jenny McCarthy a Command & Conquer Red Alert 3 díszletei közt, ahol Tanyát, a szövetséges kommandóst, a Command & Conquer univerzum történetének legnépszerűbb hősnőjét alakította. - Megértettem, hogy a Red Alert 3 nem csupán egy videojáték: megkérdőjelezhetetlen tény, hogy ez egy interaktív mozi. Olyan alkotás, melyben a játékosok mozdíthatják előre a történetet, s melyben az események felpörgése, a cselekmény szálainak kibontása a jól végzett munka jutalma. És ez igazán csúcs dolog!
- Úgy vélem, a videojátékok egyfajta új határvidéket jelentenek a színészeknek, és az élőszereplős megoldás használatával könnyebb kapcsolatba lépni a játékossal, mint a CG vagy animációs technikákkal - mondta az antikommunista amerikai elnököt, Howard T. Ackermant alakító J.K. Simmons a játék díszletei közt.
Azok a rajongók, akik szeretnének még többet látni a Command & Conquer Red Alert 3-ban felvonultatott tehetségből, most megrendelhetik a Command & Conquer Red Alert 3 Premier Editiont - a játék korlátozott példányszámban megjelenő, gyűjtői változatát, mely tartalmaz egy bónusz DVD-t, melyen több mint egy órányi exkluzív tartalom látható, a szereplőkkel készült interjúktól kezdve a játék filmbetéteinek kulisszatitkait felfedő összefoglalóig. A Premier Edition emellett tartalmaz exkluzív többjátékos térképeket, a fejlesztői csapat stratégiai tippjeivel, a hivatalos aláfestőzenét és egy elkövetkező Command & Conquer játék exkluzív béta-kulcsát. Azok, akik előrendeléssel már most biztosítják maguknak a Red Alert 3 alapváltozatát vagy a Premier Editiont, kapnak egy speciális ráadáscsomagot is, mely a következőket tartalmazza:

  • Command & Conquer Red Alert 2 - Minden idők egyik legkedveltebb RTS-e!
  • From Fighter to Assassin (Harcosból orgyilkos) - Egy rövidfilm az EliteXC szupersztárról, Gina Caranóról.
  • Premier Edition Sneak Peek (Premier Edition lopott pillantás) - Exkluzív bemutatók: Raising of the Iron Curtain (Felgördül a vasfüggöny), From Pens to Pixels (Tollaktól a pixelekig), Command School (Parancsnoki iskola), és a BattleCast Primetime
  • Red Alert Retrospective (Red Alert visszatekintő) - Visszatekintünk a következőkre: Command & ConquerT Red Alert, Command & Conquer Red Alert 2 és Command & Conquer: Yuri's Revenge
  • Exkluzív többjátékos/csetepaté térkép a Command & Conquer Red Alert 3-hoz, a játék megjelenésekor
  • Exkluzív Command & Conquer Red Alert 3 asztali háttérképek ■

Command & Conquer: Red Alert 3
A legutóbbi Command & Conquer: Red Alert 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.