Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Good old Games - a jövő héten kapunyitás

Hétfőtől indul a publikus béta.

2008.09.04. 16:09 | szerző: Retee | kategória: Játék

A GOG.com-on - vagy másképp - a Good Old Gamesen szeptember 8-án (hétfő) végéhez ér a zárt sajtós bétatesztelés és megkezdődik az "Early Acces Beta". Mindenki aki regisztrált, vagy regisztrál a www.gog.com-on a jövőhét folyamán megkapja a belépési kódját, amivel hozzáférhetnek a folyamatosan bővülő klasszikusokhoz.
"Mindenkit meg akarunk jutalmazni aki támogatott minket, ezért döntöttünk úgy, hogy mindenkinek lehetőséget nyújtunk a béta oldal tesztelésére. Természetesen ez azt jelenti hogy az utolsó simításokat is el kellett végeznünk az oldalon és a tesztelni kellett az új fizetési rendszert, ami természetesen egy kevés csúszással járt. Ezt az extra időt jól használtuk ki, hogy a felhasználók a GOG.com-on a lehető legjobb tapasztalatokat szerezhessék, addig amíg ennél is jobb lesz az oldal" mondta Adam Oldakowski, a GOG.com vezérigazgatója. A GOG.com Early Access Beta fázisában minden fő funkció elérhető lesz, beleértve a másolásvédelem nélküli régi klasszikus játékok vásárlását is.
"Ebben a fázisban 30 várva várt Interplay és Codemasters játékot készítettünk elő a kezdésre, de minden héten bővíteni fogjuk a választékot. A játékvásárláson kívül, a felhasználók csatlakozhatnak a közösséghez, kommenteket írhatnak, véleményezhetnek és letölthetnek extra tartalmakat a játékokhoz amiket megvásároltak. Ez egy olyan béta verzió lesz, amely úgy fog működni mint a végleges változat." - mondta Oldakowski. A korai csatlakozók további jutalmazására, a GOG.com csapat egy speciális időkorlátos promóciót talált ki. Bárki aki megvásárol egy játékot az Early Acces Beta alatt, kap egy bónusz kódot amit játékra válthat be a GOG.com illusztris Interplay katalógusából! Azoknak a játékosoknak sem kell elkeseredniük akik eddig nem regisztráltak a GOG.com-on hiszen a jelentkezés még lehetséges, egészen szeptember 7. éjfélig. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.