Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Good old Games - a jövő héten kapunyitás

Hétfőtől indul a publikus béta.

2008.09.04. 16:09 | szerző: Retee | kategória: Játék

A GOG.com-on - vagy másképp - a Good Old Gamesen szeptember 8-án (hétfő) végéhez ér a zárt sajtós bétatesztelés és megkezdődik az "Early Acces Beta". Mindenki aki regisztrált, vagy regisztrál a www.gog.com-on a jövőhét folyamán megkapja a belépési kódját, amivel hozzáférhetnek a folyamatosan bővülő klasszikusokhoz.
"Mindenkit meg akarunk jutalmazni aki támogatott minket, ezért döntöttünk úgy, hogy mindenkinek lehetőséget nyújtunk a béta oldal tesztelésére. Természetesen ez azt jelenti hogy az utolsó simításokat is el kellett végeznünk az oldalon és a tesztelni kellett az új fizetési rendszert, ami természetesen egy kevés csúszással járt. Ezt az extra időt jól használtuk ki, hogy a felhasználók a GOG.com-on a lehető legjobb tapasztalatokat szerezhessék, addig amíg ennél is jobb lesz az oldal" mondta Adam Oldakowski, a GOG.com vezérigazgatója. A GOG.com Early Access Beta fázisában minden fő funkció elérhető lesz, beleértve a másolásvédelem nélküli régi klasszikus játékok vásárlását is.
"Ebben a fázisban 30 várva várt Interplay és Codemasters játékot készítettünk elő a kezdésre, de minden héten bővíteni fogjuk a választékot. A játékvásárláson kívül, a felhasználók csatlakozhatnak a közösséghez, kommenteket írhatnak, véleményezhetnek és letölthetnek extra tartalmakat a játékokhoz amiket megvásároltak. Ez egy olyan béta verzió lesz, amely úgy fog működni mint a végleges változat." - mondta Oldakowski. A korai csatlakozók további jutalmazására, a GOG.com csapat egy speciális időkorlátos promóciót talált ki. Bárki aki megvásárol egy játékot az Early Acces Beta alatt, kap egy bónusz kódot amit játékra válthat be a GOG.com illusztris Interplay katalógusából! Azoknak a játékosoknak sem kell elkeseredniük akik eddig nem regisztráltak a GOG.com-on hiszen a jelentkezés még lehetséges, egészen szeptember 7. éjfélig. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.