Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Spore - a hazai visszhang

Bagi Iván, Kovácsovics Fruzsina, és a Sugarloaf is kipróbálta a Spore-t.

2008.09.04. 17:59 | szerző: Retee | kategória: Bulvár

Kovácsovics Fruzsina, Bagi Iván és a Sugarloaf együttes tagjai is kipróbálták a most debütált Spore-t. Olyan lényeket alkottak, amelyek páratlanok az egész földkerekségen. Már kapható a boltokban az Electronic Arts legújabb lényteremtő játéka a Spore. Ugyan a játék kiegészítő változata, a Lénylabor már hónapok óta gyűjtötte rajongóit, s a lelkes játékosok alig pár nap alatt több mint negyed millió lényt alkottak, a Spore Magyarországon mostantól kapható. A kiválasztott tagok azonban már előre tesztelhették a lényalkotó játékot, s a kiscsoportos foglalkozáson felettébb jól szórakoztak. Bagi Iván egy elefánthoz hasonló, négyszemű repülő teremtményt álmodott képernyőre.
- Minden lényt azonosítani lehet alkotójával – kezdett filozofikus elmélkedésbe a népszerű humorista. – Plank nevű teremtményem jól tükrözi belső harmóniámat, türkiz színe, mosolygós arca és a négy szeme egyértelműen utal lelki békémre, világra való nyitottságomra – viccelődött Iván.
Kovácsovics Fruzsina színváltós hippiszörnyet alkotott, míg Bagi Iván mélyre szántó gondolatokat fűzött lényéhez való viszonyához, addig a fiatal énekesnő inkább önfeledten játszott.
- Ezer éve nem láttam ilyen vicces játékszoftvert. Tényleg nincsenek határok, az ember fantáziája szárnyalhat, a Spore mindenhez kínál eszközt, amit a ember csak kitalál. Egy-egy fárasztó nap után biztosan leülök majd a gépem elé, ha éppen teremtő kedvemben leszek – nevetett Fruzsi.
A Sugarloaf zenekar két csoportra osztódott. Míg a fiúk egy minden szempontból tökéletes, lényanatómiailag is helytálló szörnyikét alkottak, addig a csapat egyetlen hölgy tagja, Dér Heni minden konvenciótól mentes, fajilag besorolhatatlan teremtéssel állt elő.
- Különleges, mutatós, elegáns és piros – számíthat-e még valami – kacagott Heni. – Az, hogy nincs feje, s szegény kusza lábai miatt szaladni sem nagyon tud, már nem számít. Remélem, azért a többi lény nem nagyon közösíti majd ki – élte bele magát szörnye helyzetébe a Sugarloaf énekesnője. A Spore játékszoftvert Budapesten, s az ország több pontján is kipróbálhatod, a sztárok segítségedre lesznek a lényalkotásban. Pénteken a Mammut Bevásárlóközpontba vár a lényalkotó játék 14.00 órától. ■

előző
következő
Spore - a hazai visszhang
Spore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhang
Spore
A legutóbbi Spore cikkek, hírek

hozzászólások (10)

anxius
anxius 2008.09.06. 22:00
Dér Heni az jó csaj:love:
Sevores
Sevores 2008.09.06. 22:15
De ez rossz termékkapcsolás. A Sugarloafnak és tsainak semmi köze a Sporehoz, és még csak nem is olyan híres, vagy jó, hogy ez ne számítson. Arról nem is beszélve, hogy nem túl nagy az átfedés a két termék célközönsége között. (Magyarul a Sugarloaf rajongók (van ilyen?) leszarják a Sporet, és fordítva.)
McAnt
McAnt 2008.09.06. 22:33
És az eszetekbe se jutott, hogy pusztán arról van szó, hogy az EA már rég rájött: ha pár celebbel megdobja a játék bemutatóját, vagy külön rendez valamilyen eseményt, azzal bekerülhet a hír a bulvárlapokba is, és így sokkal több emberhez jut el a játék híre? Ki nem szarja le a Sugarloaf nem létező rajongótáborát: nincsenek Bagi-Nacsa Fan Club sem, de hírértékkel bír, ha ők (meg xy) játszik vele. Ezzel nem csak a gamer médiába, hanem a szélesebb közönséghez is eljuthat a hír: tessék, ilyen is van, vigyétek. Most az EA arra költött, hogy ezeket az embereket meghívjí Spore-ni, nem arra, hogy ugyan ennyi pénzből lehozsson egy fél oldalas hírdetést a Pc Guruban vagy a GameStar-ban. Ez egy casual játék, nem hc gamereknek.
Sugarloaf rajongók, jajj...:D
Hofi
Hofi 2008.09.07. 16:45
Ha ettől okosabbnak érzed magad :-D Mindenki tudja mi van a háttérben. Imádom az ilyen híreket.
McAnt
McAnt 2008.09.07. 16:47
Ahhoz képest, hogy mindenki tudja, sorozatos baromságokat írtak le a topicban :-P
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.