Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlestations: Pacific fókuszteszt indul

Téged is várnak az Eidos Hungary-nél.

2008.09.17. 10:37 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az Eidos Hungary gőzerővel dolgozik a Battlestation: Midway folytatásán, a Battlestation: Pacificen. A fejlesztés jelen szakaszában a játékosok segítségére van szükségük, ezért fókusztesztre invitálják olvasóinkat irodájukba, ahol a jelentkezők kipróbálhatják az új játékot, és véleményüket közvetlenül a fejlesztőknek mondhatják el róla. Lássuk a részleteket!
A teszt időpontja szeptember 20, 21, 27 és 28., helyszíne a cég budapesti irodája, a Váci úton (az Árpád hídtól pár percnyire). A tesztnek nem a bugok keresése a célja, hanem hogy a fejlesztők képet alkothassanak arról, hogy egy-egy játékos mit gondol egy béta állapot előtt álló játékról, hiszen ebben a fázisban a javaslatokat még be tudják építeni a programba.
Ha úgy gondolod, szívesen részt vennél a fókusztesztben, és ráérsz a fenti időpontok valamelyikén (hétvégi napokról van szó, a teszt pedig nagyjából az egész napot igénybe veszi), nincs más dolgod, mint jelentkezni az Eidos Hungary regisztrációs oldalán. Kizáró ok nincsen, tehát bátran jelentkezhetnek olyanok is, akik nem ismerik a Midway-t, vagy nem múltak el 18 évesek - egyetlen korlát a helyszín befogadóképessége lehet.
A fejlesztők a tesztért cserébe exkluzív ajándékokat adnak a résztvevőknek, valamint nevüket a játék creditlistájában is feltüntetik. Emellett természetesen étel-ital is a rendelkezésükre áll a tesztelés folyamán.
Kattints ide, ha jelentkezni szeretnél a fókusztesztre!

Battlestations: Pacific
A legutóbbi Battlestations: Pacific cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.