Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech hangszórók iPod és iPhone-hoz

Mindkét Pure-Fi októberben jelenik meg.

2008.09.17. 18:27 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A Logitech Pure-Fi Express Plus (jobbra) gömbkarakterisztikájú, iPod és iPhone lejátszókhoz készült hangszórórendszer az egész szobát megtölti hanggal, a Pure-Fi Anytime iPod és iPhone dokkolóval ellátott ébresztőóra pedig éjjeliszekrényünknek legbecsesebb része lehet. Mindkét hangszórórendszer kompatibilis az első generációs iPhone és az új iPhone 3G telefonokkal is.
Az iPod és iPhone dokkolóval felszerelt hangszórók között elsőként a Pure-Fi Express Plus kínál úgynevezett „omnidirekcionális” hangzást. Ez az újszerű hangtechnikai megoldás, ami a tér minden irányába egyenletesen sugározza szét a hanghullámokat, eddig csak a drága házimozi rendszerekben volt megtalálható. Azok az iPod és iPhone tulajdonosok, akik szeretik készüléküket otthonukban, a munkahelyükön vagy akár kint a kertben is a dokkolón tartani (ahol az feltöltődik, és közben zenét is lehet hallgatni róla), most gazdag, tiszta és minimális torzítású hangokat élvezhetnek a helység bármely szegletéből. A hordozhatóság érdekében akár hálózati tápegységről, vagy elemekről is üzemeltethetjük, és beépített fogantyújával könnyen magunkkal vihetjük egyik szobából a másikba. Az új Logitech dokkolóhoz még egy vezeték nélküli távirányító is tartozik, amivel akár 10 méteres távolságból is beállíthatjuk a hangerőt vagy vezérelhetjük a lejátszást. A Pure-Fi Express Plus gömbkarakterisztikájú iPod és iPhone hangszóró megjelenése októberre várható, ajánlott fogyasztói ára Európában 79,99 euró lesz.
A Pure-Fi Anytime azoknak jó választás, akik gyakran viszik magunkkal iPod lejátszójukat vagy iPhone telefonjukat a hálószobába. Fejlett mozgásérzékelő rendszerének köszönhetően az éjszaka sötétjében is könnyen kezelhető, és még arról is gondoskodik, hogy telefonunk vagy zenelejátszónk teljesen feltöltődjön, mire reggel felébredünk. A Pure-Fi Anytime kijelzője nappali fénynél és éjszaka is jól olvasható. A besüllyesztett dokkoló megakadályozza, hogy iPod vagy iPhone készülékünk egy véletlen mozdulattól kiessen a helyéről. A Pure-Fi Anytime hangszórós ébresztőórában még egy digitális AM/FM rádió is helyet kapott, így amíg az iPod pihen, mi zenét, híreket vagy sportközvetítéseket hallgathatunk élő adásban. A Pure-Fi Anytime iPod és iPhone dokkolós ébresztőóra is előreláthatólag októberben jelenik meg, 99,99 eurós ajánlott fogyasztói áron. ■

előző
következő
Logitech hangszórók iPod és iPhone-hoz
Logitech hangszórók iPod és iPhone-hozLogitech hangszórók iPod és iPhone-hoz

hozzászólások (0)

további hírek

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.