Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Október elején jön a Sacred 2: Fallen Angel

Információk a digitális védelemről; új trailer.

2008.09.22. 13:01 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ahogy arról pár nappal korábban már beszámoltunk, aranylemezre került az Ascaron új RPG-je, a Sacred 2: Fallen Angel. Ennek bizonyítékául most egy fotó is érkezett, melyen egy gyártósorról lejött példány látható. A játék megjelenése október 3-ára várható, hazánkban magyar feliratos verzióban.
Emellett információkat kaptunk arról is, hogy milyen módon fog működni a játékba épített digitális védelem. A Sacred 2 telepítéséhez és aktiválásához aktív internetkapcsolatra lesz szükségünk, ezek megtörténte után azonban már nem kell net, se a játék DVD korongja. A vásárló két PC-re telepítheti a játékot, és ezeken párhuzamosan is futhat a játék, egyjátékos módban vagy LAN-on keresztüli kétszemélyes játékban. Online multiplayer játéklehetőséget azonban egy termék ezúttal is csak egy játékos részére biztosít. Ha a két aktiváció után mégis egy újabb gépre szeretnénk telepíteni a Sacred 2-t (mert például lecseréltük számítógépünket), akkor ennek sincs akadálya, csak először vissza kell szolgáltatni az egyik korábban telepített licencet. Ezt a deaktivációs folyamatot is online kell elvégezni. A játék manuális aktiválására vonatkozóan a www.unlock.sacred2.com oldal tartalmaz információkat.
Végül egy újabb trailer is napvilágot látott, melyben a játékba pillanthatunk be, a háttérzenét pedig a virtuális koncert erejéig a Sacred 2-ben is megjelenő Blind Guardian német metálegyüttes biztosította hozzá.

Sacred 2: Fallen Angel
A legutóbbi Sacred 2: Fallen Angel cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.