Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Október elején jön a Sacred 2: Fallen Angel

Információk a digitális védelemről; új trailer.

2008.09.22. 13:01 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ahogy arról pár nappal korábban már beszámoltunk, aranylemezre került az Ascaron új RPG-je, a Sacred 2: Fallen Angel. Ennek bizonyítékául most egy fotó is érkezett, melyen egy gyártósorról lejött példány látható. A játék megjelenése október 3-ára várható, hazánkban magyar feliratos verzióban.
Emellett információkat kaptunk arról is, hogy milyen módon fog működni a játékba épített digitális védelem. A Sacred 2 telepítéséhez és aktiválásához aktív internetkapcsolatra lesz szükségünk, ezek megtörténte után azonban már nem kell net, se a játék DVD korongja. A vásárló két PC-re telepítheti a játékot, és ezeken párhuzamosan is futhat a játék, egyjátékos módban vagy LAN-on keresztüli kétszemélyes játékban. Online multiplayer játéklehetőséget azonban egy termék ezúttal is csak egy játékos részére biztosít. Ha a két aktiváció után mégis egy újabb gépre szeretnénk telepíteni a Sacred 2-t (mert például lecseréltük számítógépünket), akkor ennek sincs akadálya, csak először vissza kell szolgáltatni az egyik korábban telepített licencet. Ezt a deaktivációs folyamatot is online kell elvégezni. A játék manuális aktiválására vonatkozóan a www.unlock.sacred2.com oldal tartalmaz információkat.
Végül egy újabb trailer is napvilágot látott, melyben a játékba pillanthatunk be, a háttérzenét pedig a virtuális koncert erejéig a Sacred 2-ben is megjelenő Blind Guardian német metálegyüttes biztosította hozzá.

Sacred 2: Fallen Angel
A legutóbbi Sacred 2: Fallen Angel cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!