Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Október elején jön a Sacred 2: Fallen Angel

Információk a digitális védelemről; új trailer.

2008.09.22. 13:01 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ahogy arról pár nappal korábban már beszámoltunk, aranylemezre került az Ascaron új RPG-je, a Sacred 2: Fallen Angel. Ennek bizonyítékául most egy fotó is érkezett, melyen egy gyártósorról lejött példány látható. A játék megjelenése október 3-ára várható, hazánkban magyar feliratos verzióban.
Emellett információkat kaptunk arról is, hogy milyen módon fog működni a játékba épített digitális védelem. A Sacred 2 telepítéséhez és aktiválásához aktív internetkapcsolatra lesz szükségünk, ezek megtörténte után azonban már nem kell net, se a játék DVD korongja. A vásárló két PC-re telepítheti a játékot, és ezeken párhuzamosan is futhat a játék, egyjátékos módban vagy LAN-on keresztüli kétszemélyes játékban. Online multiplayer játéklehetőséget azonban egy termék ezúttal is csak egy játékos részére biztosít. Ha a két aktiváció után mégis egy újabb gépre szeretnénk telepíteni a Sacred 2-t (mert például lecseréltük számítógépünket), akkor ennek sincs akadálya, csak először vissza kell szolgáltatni az egyik korábban telepített licencet. Ezt a deaktivációs folyamatot is online kell elvégezni. A játék manuális aktiválására vonatkozóan a www.unlock.sacred2.com oldal tartalmaz információkat.
Végül egy újabb trailer is napvilágot látott, melyben a játékba pillanthatunk be, a háttérzenét pedig a virtuális koncert erejéig a Sacred 2-ben is megjelenő Blind Guardian német metálegyüttes biztosította hozzá.

Sacred 2: Fallen Angel
A legutóbbi Sacred 2: Fallen Angel cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.