Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alakul a Kotor MMO

Hamarosan bejelenthetik az online szerepjátékot.

2008.10.06. 12:30 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már most elég kacifántos történetet tudhat magáénak a Kotor MMO, hiszen egyrészt hivatalos, másrészt meg mégsem az. Az Electronic Arts és a BioWare közleményben ugyanis sohasem erősítette meg a játék létét, azonban az EA prominense, John Riccitiello pár hónapja majd kicsattant a boldogságtól, mikor megemlítette, hogy új csapatuk minden idők legjobb online szerepjátékát fogja megalkotni. Tény, hogy lenne benne ráció. A Star Wars világánál talán nincs is népszerűbb történet, így egy jól összehozott MMO biztos, hogy még a World of Warcraftra is veszélyt jelenthetne, s ha a BioWare fejleszt, akkor a végeredmény olyan rossz úgysem lehet... Mindenesetre most az egyik angol lap, a The Daily Star fedte fel, hogy a következő hónapban exkluzívan fog beszámolni a Kotor részleteiről, ha pedig ez megtörténik, akkor ezt úgyis követi a hivatalos bejelentés. De az is biztos, hogy ha az MMO miatt/mellett nem készül el – az amúgy megszellőztetett - harmadik rész, akkor az EA, a BioWare meg az összes többi elmehet a... ■

Star Wars: The Old Republic
A legutóbbi Star Wars: The Old Republic cikkek, hírek

hozzászólások (10)

Creativ3Form
Creativ3Form 2008.10.09. 12:12
Lehet...én nem élveztem sőt. Rendesen felbaszta az agyam, hogy a majdnemhogy tökéletes első rész után, hogy tudtak egy ilyet csinálni. A sztori szerintem sehol nincs, ahogy a karakterek se meg az egész úgy ahogy van...lehet, ha ez lett volna az elő rész, akkor bejött volna, de nem így volt. Egyik legnagyobb csalódásom játékok terén.
McCl@ne
McCl@ne 2008.10.09. 12:16
Mi a baj a sztorival?
Mi a baj a karakterekkel?
Creativ3Form
Creativ3Form 2008.10.09. 12:31
A karakterek olyan semmilyenek...egyiket se kedveltem meg. Totális üres járat volt számomra mind. A történet meg nem tudott lenyűgözni...egyszerűen gyengébbnek éreztem minden cselekményt, a fordulatokat, a csattanót. Revan kilétének berobbanása, pedig felülmúlhatatlan.
Creativ3Form
Creativ3Form 2008.10.09. 12:35
Plusz a "még nincs lézerkardom" küldetéseken halálra untam magam! Az első Kotornál a mai napig Bastila megmentése meg az utána lévő küldetéseket élvezem a legjobban, de a The Sith Lordsnál...nem egyszer monitormegfejelés veszélye izzott a levegőben.:-)
SShark
SShark 2008.10.09. 13:17
Jaj! Nekem mindkettő etalon!
A kotor 2-ben talán a küldetések nem voltak olyan kidolgozottak, de a konkrét sztorival nekem nem volt semmi bajom. A karakterépítés és a tárgyfejlesztések mindenképpen jobban tetszettek mint az első részben nem is beszélve, hogy magunk is képezhettünk jediket. :love:

Én a második részben az előző rész technikailag és játékbeni lehetőség terén továbbfejlesztett változatát láttam, kicsit színtelenebb kvesztekkel.

Az első mellet szólt az újdonság varázsa is ;-) Darth Revan személyének felfedése tényleg döbbenetes volt. Talán a kettővel szemben kicsit magasak voltak az elvárások de összességében szerintem is szólt akkorát a kettő mint az egy.

A második részt pár hónapja végigtoltam a widescreen módban magyarítva (van hozzá nem hivatalos javítási lehetőség). Aztán mégegyszer egy jedi mesterrel is ;-)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.