Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Aftermath demo

Letölthető az akció-RTS demója.

2008.10.07. 16:40 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az elmúlt napokban több játék demója is megérkezett, de a dömpingnek még nincs vége, hiszen most is itt egy újabb, a Project Aftermath című akció-RTS-é. A Project Aftermath két frakció, a Morphidok, és a New Order küzdelmét dolgozza fel. Utóbbiak gyakorlatilag az egész galaxist meghódították, és különböző kísérletek segítségével félelmetes hibrid hadsereget fejlesztettek ki. Az első meglepetés csak a Morphidokkal való találkozáskor érte őket, mivel a könnyű zsákmánynak ítélt faj nem hogy ellenállt, hanem speciális kommandókat kifejlesztve végigüldözte a csillagokon a meglepett hódítókat, végigpusztítva azok bolygóit. A Morphidok végül beszorították ellenségüket, s a végső csapásra készültek, ám mint tudjuk a sarokba szorított vadállat a legveszélyesebb. A New Order sokat kockáztatott - és bejött. Szorult helyzetük ellenére legjobb katonáikat ki tudták menekíteni, őket pedig a Morphidok védetlenül hagyott bolygójára küldték, amely ellenállás híján gyakorlatilag teljesen elpusztult. A két faj háborúja innentől vált igazán véressé, ám ebbe a csatába már mi is bekapcsolódhatunk. Majd százféle fegyver, rengeteg speciális, fejleszthető egység, különleges képességekkel bíró hősök, némi taktikai jelleg - ezt ígéri az akció-RTS-t elkészítő Games Faction csapata, akik most kiadták a játék demóját is, lehet tölteni.

Watch more video games and play free games at WeGame.
előző
következő
Project Aftermath demo
Project Aftermath demoProject Aftermath demoProject Aftermath demoProject Aftermath demoProject Aftermath demo

hozzászólások (1)

padavan
padavan 2008.10.07. 18:09
Á, ez még nem az igazi dömping, az majd október végétől indul be a AAA-s teljes cuccokkal. Ez a mostani inkább amolyan szardömping, eddig egyetlen értelmes cuccot nem találtam a sok demo között.
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.