Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kotor MMO - képek

Darth Vader sohasem szerelt traktort, és mi sem fogunk - képek, részletek.

2008.10.21. 23:22 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ahogy az várható volt készül a Kotor MMO, azaz a BioWare első, illetve a LucasArts második online szerepjátéka, amely a már jól ismert Star Wars: Knights of the Old Republic világba kalauzolja el a játékosokat.
23:24 - Történet központú játékról van szó, amelyben a karakterek egyedisége igen fontos elem lesz. Mind kinézetben, mind képességekben, mind a harci-stílusban.
23:32 - Két frakció közül választhatunk: Galaktikus Köztársaság, és a Sith Birodalom.
23:34 - A játékosok négy út közül választhatnak: jó, gonosz, pragmatikus, kiszámíthatatlan.
23:36 - Az elsődleges kasztok több speciális alkaszttal is rendelkezni fognak. Mondhatni a sith/jedi részt keverhetjük az egyéb klasszikus SW figurák stílusával.
23:40 - A fejlesztők azt szeretnék, ha minél szélesebb réteget érne el játékuk, így nem terveznek brutális gépigényt.
23:45 - "Egyelőre csak a PC-s verzióról van szó, egyelőre..."
23:50 - Összeállíthatjuk saját egységünket, hiszen társakat is kapunk az "útra", akik azonban nem szolga módon követnek minket. Akár el is árulhatnak, ha úgy tartják jónak. A történet több ezer évvel Darth Vader előtt játszódik, mikor a régi köztársaság és a Sith birodalom a legvéresebb háborúját vívja egymással.
0:10 - Te is el tudod árulni a társaidat, de akár "udvarolhatsz" is.
0:13 - Alapvetően adottak a célok, ha a Sith Birodalomban születsz, akkor Sith Lord válhat belőled, ha a Galaktikus Köztársaságban, akkor meg Jedi. Azonban a játék engedélyezi a pálfordulást is, elárulhatod a sötét és a világos oldalt is. Kérdés hogy megéri-e.
0:20 - A fejlesztők egyelőre még nem beszélték át, hogy az űrben is bókálaszhatunk-e.
0:22 - Valószínűleg lesz fejvadász kaszt is.
0:34 - A Sith és a Jedi kaszt abszolút eltér egymástól, "két külön játék". A karakterek tudják egymást segíteni a küldetésekben.
0:37 - Valószínűleg a Kotor 1-2-höz hasonlóan utazhatunk egyik bolygóról a másikra.
0:44 - Úgy néz ki, hogy a KOTOR minijátéka a Pazzak most sem marad ki.
0:47 - A BioWare szerint a sztori mélyebb lesz, mint bármelyik eddigi játékuké. Hozzátették, hogy bár ez egy MMO, úgy alakítják ki, hogy - kis túlzássa - aki Kotor 3-at akar, az játszhat kb egyedül is - a küldetések száma meg fogja győzni. Persze ők azért azt szeretnék, ha barátkoznánk.
0:53 - Lesznek ismerős helyszínek: a Korriban legalábbis biztosan.
1:05 - A karakter megalkotásánál csúszkák segítségével rakhatjuk össze hősünk külsejét.
1:09 - A harcrendszerről egyelőre nem sokat árultak el. A fénykard természetesen alap, de az egyik fejlesztő szerint ha látványos vívásra vágyunk, akkor ne MMO-t válasszunk, hanem valami konzolos akciójátékot.
1:32 - Szóval akkor ismerős bolygók. Sithek uralta világok: Coruscant, Tython, Korriban. Jedik uralta világok: Alderran, Utapau, Agamar, Dathomir, Manaan.
1:27 - Hogy pontosak legyünk: a játék 300 évvel a Kotor II után játszódik. A Sith birodalmat két pártütő jedi alapította meg, s hamarosan rengeteg harcost csábítottak át a világos oldalról.
1:30 - Jellemünk tetteinktől függ, s persze ezúttal nehezebb dolgunk lesz ennek megváltoztatására. Ha például megöljük egy társunkat, akkor itt nem lesz újratöltési lehetőség, viselnünk kell a követkeményeket.
1:36 - Az előző Kotor epizódoktól eltérően a harc nem kör alapú lesz, aminél megnyomhatjuk a szünet gombot. Egy MMO-nál ez ugyebár elég furcsa lenne. A fejlesztők továbbra is hangsúlyozzák, hogy a sztori áll majd a középpontban, s ezt különféle ötletekkel próbálják majd szinesíteni, valósághűvé varázsolni. Ahogy fogalmaztak: "itt te magad vagy a történet".
1:46 - A fejlesztők a legtöbbet a küldetéseken dolgoznak, hogy azoknak mindig legyen értelme, és mindig legyen bennük kihívás. Nem szeretnének baromságokat, vagy komolytalan dolgokat kitalálni. Mint mondták: "Nem fog valaki leszólítani az utcán, hogy keresd meg a macskáját, nyugi", hisz: "Darth Vadert sohasem kérte volna arra egy farmer, hogy keressen meg neki egy alkatrészt, amivel aztán megszerelheti a traktorját" Hát ez mondjuk tény.
1:51 - A lényeg, hogy sithként sithet, jediként jedit kell játszanod, s küldetéseid is ehhez fognak kapcsolódni. Az egyik fejlesztő elmondta, hogy "sithként tisztában kell lenned azzal, hogy bármikor megölhetnek. Ugyanakkor ha valaki Darth Vadert sértegette volna, akkor ő is meghal, így neked sem muszáj bármit eltűrnöd - ha akarsz, ölhetsz".
2:00 - A beszélgetések a Kotor első két részénél is filmszerűbbek lesznek.
2:02 - Vége. Aludjunk. ■

előző
következő
Kotor MMO - képek
Kotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képekKotor MMO - képek
Star Wars: The Old Republic
A legutóbbi Star Wars: The Old Republic cikkek, hírek

hozzászólások (8)

PrOHax
PrOHax 2008.10.22. 09:44
Tuti, hogy lesz havidíj, 3k körül szokásosan. Az alapjáték biztos lesz minimum 10k, de az is lehet, hogy 12k. A grafikával kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaim, wow- ban már hozzászoktam a nem éppen Mass Effect szintű látványhoz, szóval nekem bőven elég a régi módi, a wow-ot sem a grafikájáért vették meg az emberek, ezt sem azért fogják.
Sir Spike
Sir Spike 2008.10.22. 10:20
"úgy alakítják ki, hogy - kis túlzássa - aki Kotor 3-at akar, az játszhat kb egyedül is"
Hah! Ez megnyugtató.Mivel elviekben 300 évvel játszódik az KOTOR után biztos részletes infókat kapunk Revanról pl egy twi'lek táncosnőtől,mi?
És nem tervezik a KOTOR3-at.Elmehetnek a pi*%"!ba. :,-(
Arthur Dent
Arthur Dent 2008.10.22. 20:00
A tököm tele van az MMO-kkal, erre még képesek ezt is elbaszni. Barátkozzunk? No comment. Persze vannak minden ilyenben dél-koreai buzik akik szívesen barátkoznának. Meg "Find Russian brides NOW" karakterek, de ez még nem szinonimája a barátkozásnak. Én a magam részéről online is nagyon jól szórakoztam, a lucasartsosok meg ismerkedjenek meg közelebbről a kedves mamájuk belső nemiszervével.
gonosz
gonosz 2008.10.22. 20:05
Én speciel mind a star wars univerzumot,mind az mmokat szeretem (ezért szerettem az SWG-t is),a Bioware játékokat meg pláne,de ettől 1 kicsit tartok...bár egyenlőre csak a grafika miatt,mert azok a b@szott vastag fénykardok egyszerűen ocsmányak például...remélem nem olyan apróság miatt buknak meg mint a grafika (bár szememben a legújjabb SW "film" is amiatt volt nézhetetlen).
TcG|Rommel|Hun
TcG|Rommel|Hun 2008.10.22. 20:08
És ezzel tönkretették a SW univerzum egyetlen filmen kívüli jó történetét. MMO mi baszod? "Bejött a wow skacok, tojjunk má' valami hasonlót!"

Lucasarts, beszoptad. Az előző két részt megvettem, erre nem adok ki egy kanyi petákot sem.
további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.