25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Fallout 3 - új gameplay videók

Három új trailer a külföldön már megjelent RPG-ről.

Írta: Retee 39 hozzászólás

Megérkezett a külföldi boltokba a várva-várt Fallout 3, így aztán hamarosan mindenki eldöntheti, hogy a Bethesda Softworks az Elder Scrolls széria után tudott-e ismét maradandót alkotni. A játék a magyar shopokba november 7-én kullog be, de addig is nézzünk meg néhány új gameplay videót a poszt-apokaliptikus szerepjáték harmadik részéről:





Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Fallout 3

Platform:

Fejlesztő: Bethesda Softworks

Forgalmazó: Multimédia Holding

Megjelenés:
2008. október 31. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Pentium 4 2,4 GHz, 1 GB RAM, GeForce 6800/Radeon x850 vagy jobb videokártya, Windows XP/Vista, DVD-ROM, 6 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

^^
^^ [33]
Azért erre még válaszolok...

De jó helyeken dolgoztál! De most komolyan. Semmilyen beleszólásuk nem volt a szerkesztőknek/főszerkesztőnek abba, hogy miről hogyan írsz? Na igen, lehet, hogy a gamer újságírás nem úgy működik, mint egyébként az újságírás. Látszik is. :D

Azt pedig egyáltalán nem értem, hogy mivel céloztam burkoltan arra, amit leírsz. Amikor megemlítem, hogy a Domenak van egy shopja, nem arra gondoltam, hogy parancsba van adva az AAA-játékok istenítése. De azért figyelembe vehető körülmény, nem? Mert ugye a mai világban miben bízol? Én speciel semmiben, ezért figyelembe veszek ilyen tényeket is. És eg ykissé fura volt, hogy a nagy temetés közepette jön a nagy Gerry és szoftosan lehülyéz mindenkit, mert azok gameplay videók alapján, tehát a valóságos működést látva leszarozták a Fallout 3-at. Tessék? Mire fel teheti ezt meg?

Azt pedig végképp nem játszom meg, hogy mindent tudok a "gamer-sajtóról" - ami egyébként olyan mocsok módon belterjes és urambátyám alapokon működik, hogy az offline, nem gamer sajtó s csak pironkodna ezen, ezt azért tudom... -, de a véleményem megvan róla, miután kezembe veszek egy GameStart, vagy most már akár egy Gurut is. Szánalom. Ez pedig nem belső dolgok ismeretének kérdése, hanem egy vélemény - az lehet azért, nem?

A Dome-t meg hol minősítgettem? Sehol. Gerry? Ja, hát majd ha visszább vesz a lekezelő, kioktató stílusából, akkor ő sem kap hasonlókat. El lehet felejteni az "én megtehetem, te nem" című fasiszta mondóka alkalmazását.

A Dome önmagában egyáltalán nem gáz, az pedig, hogy akad itt néhány emberke, aki magát valamiféle félistennek hiszi, mert ott van a szerkesztőségben/moderátorok között, viszont elég gáz annak fényében végképp, hogy semmi különös nem kapcsolható a személyiségükhöz és saját maguk által feltételezett talentumuk sem túlzottan egyedülálló...

Szóval nem én kezdtem az ócsárlást, hanem példamutató módon az egyik kollegád. A Dome-ot pedig egy rossz szóval nem illettem, eddig sem volt erre példa, mondhatjuk, hogy évek alatt mindig is lojális voltam az oldalhoz, bármilyen értelemben. Tehát ez alaptalan vád. Gerry és a Gyerekgyilkos nem maga a Dome. Soha nem is lesznek azok.

Szóval részemről ennyi, csak marhára zavart ez a padavanadomeotsározza feltételezés.
Retee
Retee [1560]
Ahogy írtad, néha (magyarba is volt 1-2 érdekes dolog, de csak 1-2). A hájpra fogékony időnként a gamer közösség, de azért ez baromi erős túlzás, amit írsz. GS botrány volt, és volt fordított is, a Kane & Lynch főfejlesztője azért távozott a posztjáról, mert lehúzták a játékot, és kiakadt tőle, hogy egy ilyen nagy múltú csapat projektjét hogy merik lepontozni. Az, hogy időnként picit emelik a százalékot, vagy csökkentik, előfordulhat. De a 40%-os játékból nem fognak 99%-ost csinálni, mert a második ilyen után rajtuk röhögne mindenki, és elhúznának az olvasók.
A burkolt célzásokra megemlíteném, hogy én eddig egy lapnál se tapasztaltam, hogy előre megadják a százalékot, vagy elvárják mit írj róla, pedig voltam néhány helyen. Időnként nagy neveket röhögve húztam le, nem szólt érte senki, hisz megbíztak az ítéletemben. A Dome-n sincs ilyen, ezt elhiheted, a shop egy dolog, de ez nem befolyásol senkit sem a végkövetkeztetésben. Vagy úgy gondolod, hogy Dino este maffia hangon közli a telefonba, hogy Zolikám, arra adjál már 90-et, mert ha nem veszik meg, ki vagy rúgva? Nagy hypolt nevek is buktak már el a Dome-n, nem is egyszer. Nem kéne megjátszani ezt a „én minden tudok a gamer-sajtóról, amit csak lehet”, mert ha így lenne, akkor valahol főszerkesztő, vagy szerkesztő lennél. De nem vagy az. Egy dolog hogy tudsz írni, és egy másik, hogy mennyit tudsz a háttérről.
Jó lenne ha befejeznéd a Dome meg Gerry minősítgetését, ha annyira gáz, akkor miért vagy itt?
padavan
padavan [21647]
:D Hagyjuk, jó?

Nézzél már meg egy gamespotot, hát über nevetséges, amit ott néha össze hájpolnak, érzed a pénz szagát. Azt hiszem épp ők, a GS volt eg yidei botrány főszereplője, amikor több munkatárs is kijött a fényre, és jól megmondta, hogy mi megy a színfalak mögött. Biztos ez is összeesküvés-elmélet. Ja igen, ami nem a liberálfasiszták véleménye és sérti a meggyőződésüket, az már összeesküvés-elmélet. Ezen már minden normális ember csak röhög és legyint rájuk, a legnagyobb összeesküvés elmélet pont z övék azzal, hogy szerintük minden csak összeesküvés elmélet.

Visszatérve: A GS példája bizonyítja, hogy nekem van igazam, nem annak, aki mindent egy vállrándítással elintéz, mert úgy kényelmesebb és mert divat hülyének nézni a másikat.

Szakmabeli... Ezt meg külön hagyjuk, igen kényes lenne boncolgatni, hogy ki számít szakmabelinek és ki nem. Online [i]sajtó[/b] kifejezéstől is hörgésem van, a neten mindenki "szakmabeli". Á, tényleg hagyjuk.
padavan
padavan [21647]
Ja, hogy ez valami kicsoportos "ki van jobban felháborodva" verseny? :D Az se rossz, adja a szintet erősen.

Én is marha nagyot csalódtam, egész évben vártam, mint valamiféle Messiást, ami bevezet a modern RPG-k világába, mit össze fanboykodtam, erre jön ez a gameplay videó, amit akármi bealáz, annyira nevetséges és nevetségesen szar szösszenetek vannak benne. Hát na, én is csalódtam.

Az pedig, hogy játszott az első két résszel, leszarásra sem érdemes a részemről, szerencsére még ötvenezer játékkal nem játszottam és nem is akarok, de ettől és enek ellenére még egy cenitvel nem több vagy értékesebb, mint én. Ez oknál fogva akár nagyon gyorsan vissza is vehet a fennhéjázó hülyeségből. Ez a lényeg.

És ugye nem én megyek vak módjára szemben az árral, amikor azt mondja, hogy márpedig ez totáljó játék lesz, mert a szarfos játékoldalak ezt hányták ki magukból. Sebaj, hiábavaló erőlködés, úgyis az emberek döntenek és remélem, sokáig lesz készleten Fallout 3. :-P
Razor03
Razor03 [14703]
Mondjuk azt nemtom honnan szeded pada, hogy foggal-körömmel védi, csak annyit írt, hogy lehet jó game, és nem biztos, hogy ezek a gamer oldalak mindegy szálig le vannak fizetve. Neki talán mint szakmabelinek lehet nagyobb rálátása van az ilyen dolgokra, de nem biztos, nemtom, természetesen te is benne vagy a témában :)...

Minden esetre nehogy elkezdjetek ezen vackon órákig flémelni. Majd kiadják, és puding próbája alapján kiderül az igazság. Az tuti, hogy hardcore fanok szemében már megbukott. Ez is olyan dolog, hogy ki teszteli. Lehet, hogy új arc ad rá 90%-ot hc fan meg 75%-ot....

Mondjuk FarCry2 esetében sem hittük (én legalábbis) hogy valóban nagyszerű játékról van szó, és 90% körül érdemel, a site-ok is ennyit adtak rá, szal ne írjuk le előre, majd élesben, de igazatok van, mert trailer alapján látszólag moslék ;).
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (39 db)