Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Empire: Total War képek

Rengeteg új kép a TW széria folytatásáról.

2008.10.28. 13:12 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Sega és a Creative Assembly tavaly óta gőzerővel dolgozik a Total War széria új tagján, az Empire: Total Waron. A stratégia ezúttal a 18. század viharába visz el minket: technológiai fejlődések, forradalmak, felfedezések, és persze hajózás. Az ETW-ben teljesen megújul a kereskedelem és a diplomácia, és persze szokás szerint ismét csak lélegzetelállító grafikára számíthatunk. A legnagyobb újítás azonban a hajózás - eddig ezen a téren mindössze statisztikákat láthattunk, ha két ellenséges hajóhad összement, hát ez most nem így lesz. Az Emppire pedig lassanként a boltok felé veszi az irányt, ennek örömére most nézzünk meg róla egy csokornyi új képet. ■

előző
következő
Empire: Total War képek
Empire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képek
Empire: Total War
A legutóbbi Empire: Total War cikkek, hírek

hozzászólások (7)

Marshal
Marshal 2008.10.28. 13:44
A lőtávok és a mozgás miatti tökölések miatt, jóval precízebben kell majd irányítani a csapatokat és új stratégiákat is ki kell dolgozni a M2 vagy rome-hoz képest. A M2-ben sajnos a puskások igenycsak sokat tököltek, forgolódtak mire lőttek. Jó sok időbe telt mikor egy főleg ilyen csapatokból álló hadseregnek kidolgoztam a megfelelő stratégiát dombos és erdős terepen. Aztán már ment minden mint a karikacsapás. :)
Marshal
Marshal 2008.10.28. 13:46
Dirert csináltam kisérleteket. Különféle felszereltségű ellenséges seregek ellen teszteltem a dolgokat. Aztan azt is ki kellet kisérletezni, hogy mennyi az otpimális sorszám egy csapatnak, ahhoz hogy minél kevesebbet tököljenek a töltögetéssel és helycserével.
Nicolas19
Nicolas19 2008.10.28. 22:34
Még a végén sikerül a stratégiai térképen is fejleszteni... jaj, nagyon várom már!
varga__kristof
varga__kristof 2008.10.28. 22:42
Milyen népek fognak szerepelni benne?
Akárki
Akárki 2008.10.29. 15:43
Én ezzel az eszement jóval még várnék. A Medieval2-re is ezt hittük. Jó lenne, ha azokat a dolgokat, amik az első Medievalban és a Romeban jók voltak, de a Medieval 2-ben elvettek, visszaadnák. A grafika csak egyik összetevője a játéknak. És nem is mindig a legfontosabb.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.