Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tomb Raider Underworld - itt a demo

Letölthető az Underworld demója.

2008.10.31. 17:29 | szerző: Retee | kategória: Játék

Szegény Lara Croftnak soha sincs ideje kicsit hátradőlni, hisz a Crystal Dynamics folyamatosan veszélyesebbnél-veszélyesebb küldetésekre invitálja. Legújabb kalandjait a Tomb Raider: Underworldben élheti át, amelynek történetében a titokzatos maya kultúra kerül a középpontba, mivel a jövendölés szerint naptárukban öt olyan különleges nap is található, mikor megnyílnak a túlvilág kapui, s a föld kiszolgáltatottá válik a gonosz erőknek. Lara kisasszony persze nem az-az ijedős fajta, így hát megpróbál utánajárni a rejtélyeknek, és megakadályozni az egyesülést, amit persze csak rengeteg küldetésen átverekedve tehet meg. Ebből pedig most mi is megkapjuk a részünket, hiszen ma végre megérkezett a demo, úgyhogy tessék tölteni.

Tomb Raider Underworld
A legutóbbi Tomb Raider Underworld cikkek, hírek

hozzászólások (10)

ABal
ABal 2008.11.01. 18:11
Végre, kijavították a többi játéktól évekre lemaradt grafikát! Sokkal szebb a környezet és élethűbb minden, ideértve Lara mozgását is. Ami még mindig nem működik az valóban a kameraállás. Helyenként csak számos próbálkozás után sikerült befognom a helyet a látóterembe, ahova ugrani akartam.
A demo elég rövid és nagyon könnyű volt, ezért talán nem reális ez alapján megítélni, de nekem ez így bejön. Mielőtt a demo elérhetővé vált, már elhatároztam, hogy nem veszek több TR-t, mert meguntam, nem élveztem már őket, pedig volt egy időszak, amikor nem létezett számomra más játék. Lehet, hogy mégsem az Anniversary volt az utolsó, amelyen játszottam.
kEnAcE
kEnAcE 2008.11.02. 08:34
Nem értem mit nyavalyogtok a kameraállás miatt. Mindig is ilyen volt, alapvetően nem kell, hogy problémát okozzon.
wednes
wednes 2008.11.02. 12:08
Igen sose volt tökéletes a kamera. Bár jobban használható volt az elődökbe, mert ott valahogy nem tűnt fel nekem, mint itt, hogy eléggé zavaró néha.

Itt túlságosan közelről mutatja Larát a kamera szűk helyen. Nem zummol ki róla más nézőpontból mutatva őt.

A játék sebessége nem tetszik, szerintem túl gyors a mozgása, így hiába van szépen animált mozgása- amit az egyensúlyozásnál lehet csak észre venni-, nem lehet érzékelni.

A játék valóban szép. Ezzel a grafikával én tökéletesen meg vagyok elégedve és szépen is fut. De szerintem nem ez a maximum, lesz még TALÁN next-gen kapcsoló is. Mert a beharangozott képeken nem így néz ki és az ajánlott hivatalos konfig is elég merész hozzá. A Legend demo is next-gen grafó nélkül jött ki.
cerebrum
cerebrum 2008.11.22. 18:21
Na, végigtoltam a demót...

Grafikája kellemes, végre a növények sem statikusak, tetszik, ahogy Lara eltolja a kezeivel a leveleket, ahogy begyalogolunk közéjük.

A kamera néhol tényleg idegesítő, pláne mikor mondjuk egyik peremről akar az ember a másikra ugrani, és mindent látunk, csak éppen azt nem ahová ugrani készülünk, bárhogy is mozgatjuk az egeret... (Nekem egyébként sokkal szimpatikusabb volt, mikor még csak billentyűzetről történt az irányítás, és a kamera alapesetben mindig Lara hátát mutatta.)

Ettől függetlenül kíváncsian várom a teljes játékot...

(Ja, most látom, hogy már meg is jelent. :-) )
Goldfish
Goldfish 2009.07.23. 15:21
A demo is megvan!

Mint (szinte)mindenki,én is kipróbáltam a demot. A grafikát végre olyanra sikerült megcsinálnikuk,hogy már az ember azt hiszi,hogy egy igazi(!)emberrel játszik.Nekem leginkább az okozott meglepit,hogy Lara eltolja maga elöl a növényeket.A kamera néhol valóban idegesítő és kiakasztó,pl.:amikor a peremről ugrani akarsz de nm látod h hova.Nekem PS2 van így fura volt PC-n.Szerintem azt mindenki nevében mondhatom, hogy a TR játékokat konzolra találták ki.
(A teljes játékot még nem vittem végig.):-(:-OX-(
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.