Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aranyon a Left 4 Dead

Elkészült a Valve túlélő-horrorja.

2008.11.14. 13:47 | szerző: Retee | kategória: Játék

Pár napja jelent meg a Steamen a Left 4 Dead demója, amelyben egy világot ért csapás után négy túlélőnek kell eljutnia A-ból B-pontba. Persze ez nem olyan egyszerű, mint leírva, hisz utunkat holtak akadályozzák: zombi-hordák törnek elő a semmiből, vagy törik ránk az ajtót, így csak normális csapatjáték esetén élheti túl a négy szereplő a megpróbáltatásokat. Az AI azonban ott keseríti meg életüket, ahol csak tudja, hiszen "rendezői" funkciója révén mindig onnan és ott indít támadást, ahol a legkevésbé várnánk, így gyakorlatilag egy pályát többször is újra lehet játszani, mert mindig máshol történik meg a baj. A demo amúgy még hétfőig bárki számára kipróbálható, ehhez mindössze a Steam My Games mappájában kell elindítani a letöltést, aztán lehet menni túlélni – aki szereti a Holtak hajnala/28 nappal később stílust, az mindenképpen tegyen egy próbát. Ezzel szinkronban a Valve bejelentette, hogy elkészültek a játék fejlesztésével, így az aranylemezre került: ez pedig azt jelenti, hogy még ebben a hónapban megérkezik a kicsike a boltokba (a dobozos verzió 21-én kopogtat). ■

Left 4 Dead
A legutóbbi Left 4 Dead cikkek, hírek

hozzászólások (11)

cygary
cygary 2008.11.14. 20:26
Nem csak multi, single+multi+coop ezt sokan elfelejtik :-D Tehát van egy TDM mód,+ még egy rendes sztori mód amit négyen végigjátszhattok és legalább 3-4 órán át tuti kitart. Ami azért nem rossz. Experten meg kétszeres szorzó körülbelül :-D Azt még nem vettük hozzá, hogy demóval is mennyire eljátszol, egy teljes kampányt végigvinni meg sokszor olyan jobb és változatosabb az AI Director miatt! :love:
12 ezer icipicit sok érte. Mirror's Edge, Dead Space, ezekért sok. Ezért megéri :love:
lacie30
lacie30 2009.02.04. 20:23
Van Left 4 Dead Magyar Szinkron! Kell valakinek? Csak a leggyakrabban elhangzó szövegek vannak magyarra cserélve. Vulgáris! Káromkodások, szidások, anyázások. Ha valakinek kell, írjon a bacsobmw@freemail.hu-ra üzenetet. Teljesen Free!
Revan666
Revan666 2009.06.03. 04:12
Szia Laci nekem kéne
itt a Email cimem :darthhalo@citromail.hu
vagy a Xfire cimem: starkerik
és a Steam:hsbobafett
PLZ..........Kéne:-((:-((:-((:-((:-((:-((:,-(:,-(:sick::-/:-((
lacie30
lacie30 2009.07.08. 11:43
Van Left 4 Dead Magyar Szinkron! Kell valakinek? Csak a leggyakrabban elhangzó szövegek vannak magyarra cserélve. Vulgáris! Káromkodások, szidások, anyázások. Ha valakinek kell, írjon a bacsobmw@freemail.hu-ra üzenetet. Teljesen Free! Itt ne üzenjetek csak az e-mail címemre!
cygary
cygary 2009.07.08. 11:44
Őőm :-D Barkács szinkron? Félig magyar féling angol játék? Szerintem nem véletlen nem ír senki :-D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.