Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Vampyre Story - demo

Letölthető a kalandjáték demója.

2008.11.18. 16:31 | szerző: Retee | kategória: Játék

Kalandos pályafutást tudhat maga mögött az A Vampyre Story, amelyet még 2004-ben jelentettek be, és hamarosan megválasztották a "legjobban várt kalandjátéknak" is, ám a megjelenés előtt a kiadójának problémája támadt, így a projekt egész egyszerűen a levegőben maradt. És több évet is várt, mire megjelenhetett, de végül csak sikerült. A kalandjáték története Monáról, egy tehetséges operaénekes tanulóról szól, aki óvatlanul elfogadta egy jól szituált fiatalember meghívását kastélyába, ahol a jól szituált fiatalember ki is szívja a vérét, és vámpírrá változtatja. A hölgy azonban a kezdeti letargiája után úgy gondolja, nem omlott össze minden, viszont ideje lenne távozni, és ezzel át is adja a stafétabotot kezünkbe. A Vampyre Story-nak most megjelent a kipróbálható demója, és immár tőlünk is letölthető.

előző
következő
A Vampyre Story - demo
A Vampyre Story - demoA Vampyre Story - demoA Vampyre Story - demo
A Vampyre Story
A legutóbbi A Vampyre Story cikkek, hírek

hozzászólások (5)

Razor03
Razor03 2008.11.18. 16:50
Ez elég érdekesnek tűnik, szerintem érdemes kipróbálni. Nem toltam még ilyen jellegű kaland játékokkal, a vámpíros téma viszont közel áll hozzám, még ha ilyen rajzos is, teszek egy próbát :).
padavan
padavan 2008.11.18. 20:16
Na milyen?
Razor03
Razor03 2008.11.18. 20:49
Asszed volt időm kipróbálni :-D?
peterszky
peterszky 2008.11.19. 17:46
Rövid, nagyon rövid. De ennyi is elég volt ahhoz, hogy megtudjam: kalandjáték fanoknak MUST HAVE :-) Grafika gyönyörű, szinkronhangok is tetszenek, inventory rendszer is ötletes. Kurzor a Curse of Monkey Island-es.
VodevilX
VodevilX 2008.12.01. 23:32
Én is belenéztem, és azt hiszem majd neki is fogok a végigjátszásának, ugyanis egyből nyilvánvaló volt, hogy tényleg a klasszikus Lucas Arts kalandjátékok nyomdokait követi. Mona és Froedrick szimpatikus karakterek, a párbeszédeik pedig igazán poénosnak ígérkeznek a játék során 8-)
Ja és valóban csodálatos a játék látványvilága, az ilyen zseniálisan megrajzolt (kaland)játékok mindig is azok lesznek, és emellett nem is kell hozzá erőmű.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.