Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

ArmA 2 - HD trailer!

Végre megérkezett az akciójáték új trailere.

2008.11.27. 18:21 | szerző: Retee | kategória: Játék

Pár napja írtuk meg, hogy megérkezett az ArmA 2 első videója, amely a grafikai motort és a környezetet volt hivatott bemutatni - no meg némi hangulatot is belecseppenteni a várakozók szívébe. Most viszont itt a második trailert is, ami gyakorlatilag az első kibővített, in-game verziója, HD minőségben.

ArmA 2
A legutóbbi ArmA 2 cikkek, hírek

hozzászólások (21)

Lacko
Lacko 2008.11.28. 09:00
Értettem, hogy OFP-re gondoltál. Én meg arra, hogy most viszonylag gyorsabban (14) kihoztak egy stabil vberziót... ;)

Én azért vennék addig levegőt, amíg ez megjelenik.
Bár az a baj, hogy az ArmA1 tényleg annyira vérszegény lett az OFP után, hogy mindenki ebben az ArmA2-ben reménykedik és ezért hanyagolják is az ArmA1-et. Sőt - beszarsz - iszonyat sokan visszatértek az OFP-hez!!!
Nem a hibái miatt, hanem tényleg valahogy hangulattalan. Én vért pisáltam, hogy a kampányaimban valahogy feldobjam a hangulatot. Ráadásul a gyári kampányok (még a Queens Gambit is) meg sem ütik egy fan által készített kampány szinvonalát sem. (most nem magamra gondoltam, de tényleg még az enyémek is jobbak).
De ez a csernorussz-sztroi jól hangzik. Főleg, hogy kisértetiesen haszonlít a mostani dél-oszét helyzethez.
McCl@ne
McCl@ne 2008.11.28. 09:10
Meg haver vmi olyat mondott, hogy egy 5fős csapatot kell ápolgatni pályáról pályára, őket kell irányítani, stb. Ez szerintem nagyon jól hangzik, plusz ha tényleg kibővítik ezzel-azzal (láttuk ugye, hogy sérülteket hurcolnak, kutyák, stb.), akkor az már alapból lök a hangulaton.
Én anno csak pályákat csinálgattam, de ott a legapróbb részletekig kidolgoztam mindent (dzsippel érkezek a kezdőhelyszínre, fordul körülötte a kamera, ahogy ugrat a dombon, meg ilyen elvetemült baromságok), szóval ha nem fosztanak meg a lehetőségtől (miért tennék), akkor ez lesz a sorsa az ArmA2nek is.
Én nem lesz érnyiszálás akkor sem, ha a kampány gyengélkedik, csak a többit ne b@sszák el!
Lacko
Lacko 2008.11.28. 09:23
Ezt a pátyolgatás dolgot is el lehet ám cseszni.
Pl az OFP Resistance kampánya hihetetlen jó volt (egyébként is minden szempontból, de a pátyolgatás is). A QG-t szerintem ezek alapján csinálták: csak azt cseszték el, hogy nem pótolható (még rookie-val se) az elvesztett csapattag. Tehtát ha az első küldiben meghal a 4 másik fickó, akkor onnantól az egész kampányban te vagy egyedül, ami hülyeség.
OFPRes-ben az elveszett katonáid helyett jöttek újak, akiket fel kellett szerelned és küldetésről küldetésre fejlődtek. Tehát értékesek voltak, de nem pótolhatatlanok.

Amúgy ebben az ArmA2-ben - ha jól olvastam - akkor ez az 5 fős csapat csak az egyik szál. De több szál és szereplő is van.
konrad
konrad 2008.11.28. 10:25
Így visszatekintve időben, az Arma 1-et egyértelműen a fanok tartották életben a jobbnál jobbra megszerkesztett küldikkel, kampányokkal és azért a modifikációk is szép számmal születtek. De amint megjelenik ez a "real arma", szerintem az előd megy a sütibe. Az ofp emlékezetes, hangulatos és szarrá játszott részei után - legalábbis bennem ez jön le - mintha az ofp "folytatását" látnám az arma 2-ben: 1985 után, negyedszázad elteltével újból a ruszkikkal ütjük egymást, immáron náluk, egy elképzelt országban. Lackonak tök igaza van: a valóság, a grúz-oszét/ruszki balhé is megerősítheti a játék - legalább történeti síkon meglévő - realitásérzését. Az jó lenne, ha valami olyasmi történeti szál lenne, mint amikor az ofp-ben pvt. Armstrong bőrébe bújhattunk vagy a resistanszos Viktor Troska-éba.
Sabar
Sabar 2008.11.30. 15:29
Huhuhuhuhúúú, asszem bepisiltem... :-)

A kutyán meglepődtem, de attól, hogy van benne, lehet jó. A végén valami túszbuli van? Az kicsit CoD4 fíling volt, de az is lehet jó.

Ahogy futnak, másznak át a kerítésen, ahogy az autók normál tempóban húznak el az út jobb oldalán... meseszép :-) Lehet, hogy ebben a részben még a helikoptervezetésre is fogok időt áldozni? :-)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.