Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition

Kimondottan a játékosok számára fejlesztették a védelmi szoftvert.

2008.12.04. 07:40 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

A Symantec, a Norton védelmi szoftverek gyártója bejelentette, hogy mostantól elérhető új terméke, a kifejezetten a játékosok számára tervezett Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition. A szoftver gyors és kevés erőforrással megelégszik, soha nem rontja a játékélményt, megvédi a sok résztvevős játékokban szerzett javakat és kiszűri a kártékony programokat. A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition fő jellemzői:

  • Az új játék-üzemmód úgy véd, hogy közben nem zavarja magát a játékot. Felfüggeszti a frissítést, a riasztás és a többi háttértevékenységet. Ha a rendszer teljes képernyős módban működik, önműködően ebbe az üzemmódba kapcsol, de kézzel is könnyedén bekapcsolható.
  • Az intelligens ütemező a számítógép üresjáratára tartogatja a nagy erőforrás-igényű tevékenységet, például a rendszer átvizsgálását.
  • Védelem a vírusok, a kémszoftverek, a férgek, a trójaiak, a billentyűnaplózók, a botok és a fertőzött webhelyek ellen.
  • A saját kívánalmak szerinti védelmi beállításokkal a játékosok megteremthetik a kívánt egyensúlyt a teljesítmény és a védelem között.
  • Ez a teljesítményre kihegyezett változat egy percen belül telepíthető, 6 MB-nál kevesebb memóriával megelégszik, a rendszerindítás idejét alig egy másodperccel növeli meg, és az átvizsgálás átlagosan 35 másodperc alatt lezajlik.

  A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition mától kapható Magyarországon, 9999 Ft-os javasolt fogyasztói áron. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!