Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Trine - Mario varázsol

PC-re érkezik a régi klasszikusokat idéző Frozenbyte játék.

2008.12.06. 15:05 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Shadowgrounds által ismerté vált Frozenbyte bejelentette, hogy egy új játékon dolgozik, amely a Trine nevet kapta. Persze a Mariós alcím erős csúsztatás, hiszen jóval többről van itt szó, mint a kis olasz ugrálásáról, ám maga a stílus igazi hiánypótló alkotás lehet PC-n. A mára már e platformon szinte teljesen kihalt (még ha a PoP él is) "mászkálós" darabok nyomán haladva, a Trine egy fantasy világba visz el minket, ahol különböző logikai feladványokat megfejtve, no meg különleges képességinket használva juthatunk tovább. A különleges képességek egy része (minden karakternek más) a támadásra összpontosít, hisz rengeteg ellenség keresztezi majd utunkat, míg a maradék a szó szerinti haladást segíti. Az ugrálást és rohangálást ugyanis megkönnyíthetjük a varázslataink által létrehozott tárgyak segítéségével, így gyakorlatilag új utakat kreálva magunknak, de ez igen jól látható a bemutató videón is, szóval tessék ott szemrevételezni. A Trine a hivatalos bejelentés szerint valamikor a jövő év tavaszán érkezik - PC-re és Playstation Networkre. ■

Trine
A legutóbbi Trine cikkek, hírek

hozzászólások (1)

MrPrise
MrPrise 2009.07.05. 13:18
Most próbáltam ki ezt a játékot és nagyon tetszik.
Igazából egy modernizált Lost Vikings klón és elég szomorú, hogy sehol sem említik meg, hogy volt már azért korábban ehhez hasonló játék.
Ez persze semmit sem von le a Trine értékéből, csak elég fura ha úgy állítanak be egy mai játékot mintha az találta volna fel a spanyol viaszt.
Pl. a hivatalos Trine oldalon van interjú a készítőkkel és ott írja a kérdező, hogy senki sem rakott ugrálós játékba coop módot eddig. Pedig ez is volt a Lost Vikings-ben, de korábban már az Enterprise-os Bruce Lee-ben is meg volt ;-)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.