Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Terminator: Salvation trailer

A készülő játék első bemutató videója.

2008.12.15. 22:08 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Kiadták az első videót a készülő Terminator: Salvationről, mely a készülő azonos című film játék változata lesz. A történet már a jövőben játszódik, a gépek átvették az uralmat és egy maroknyi ember küzd csak ellenük. A külsőnézetes akciójáték ígéretesnek tűnik a felvétel alapján, remélhetőleg nem rontják el, mint sok filmátirattal történik. ■

Terminator Salvation: The Future Begins
A legutóbbi Terminator Salvation: The Future Begins cikkek, hírek

hozzászólások (4)

yugiohyugiohyuGIoh
yugiohyugiohyuGIoh 2008.12.16. 13:07
Szerintem jó lesz a játék,de nem tudtok 1 jó játékszerkeztőt amin jógrafikáju játékokat is lehet csinálni????ha tudtok akor írjátok le légyszi kösz.
asas01
asas01 2008.12.16. 13:19
Ilyen nincs, nem volt és soha nem is lesz, 14-15 évesen ezt már illene felfogni. Viszont ha még egy topicban felteszed ezt a fogyatékos kérdést, én szívesen szerkesztek neked egy békés pihenőutat a Dome-on kívülre.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2008.12.16. 21:22
hát ha már külsőnézetes akkor eleve el van rontva.Nem az a baj hogy külső nézetes hanem ilyenkor a kedvcsinálo traileket olyan jol megcsinálják hogy az ember rögtön egy FPS-re gondol hogy olyan szemszögből éljük a játékot mint most is pl mikor rohannak(kb 30mp-nél).Bár ki tudja lehet hogy kellemeset csalodok majd benne:):)Volt már egy két külsőnézetes játék amit gyengének hittem de mégis kedvenc lett(nálam pl a Cold Fear bár ott az oroszos üres(vagy mégsem?)bálnavadászhajo és a dülöngélő környezet hatott leginkább).De mindenesetre kiváncsian várom a GAME-t:):)A T3:Rise Of The Machines-nál az volt a baj hogy nekem bár nagyon bejött de ha single-on nyomtam akkor is erős multis érzésem volt ugyanis a cél csak területfoglalás volt és gépi ellenefelekkel na most e között és a multi között nem sok volt a különbség csupán annyi hogy ebben gépi abban emberi ellenfelekkel.....De én pl annál a Single Player szo alatt olyasmit értettem hogy lesznek izgalmas átvezető videok küldetések be kell rohanni a Skynethez(be)és megprobálni megsemmesiteni vagy ilyesmi....na mindegy.Várom azért a Salvation-t:D:D...Bár ez még csak egy video a játékrol és persze ez játék lesz nem a film de van egy két kifogásolni valo.Nem elég romosak az épületek legalábbis amit az első kockán látunk.A Skynet pont a városokkal kezdené a rombolást ahol sok ember van itt meg jo ha 6-7 emelet hiányzott az épületeknől meg pár lelógó tartópillér...az autopálya hát azzal vegyesen vagyok de ami utána van a belvárosi rész növényes házakkal valamint az este égő város az is jo:):)VÁRJUK:):)
weyrion
weyrion 2008.12.17. 16:36
Ha már pénzt rakok egy játékba illene azért egy jó kis étvágygerjesztő előzetest berakni. Nem tudom, hogy miért, de nekem vérszegénynek tűnik ez a bemutató. Ettől függetlenül biztos vagyok, hogy a játék jó, de így nem biztos, hogy eladja magát.

Mondjuk fordítva is igaz az előzetesek hatása: a Wrász of Lics King (WöW) is milyen fasza mozival jött ki, le a kalappal mert összefostam magam, de a játék ugyanaz a gyúrjálköcsögévekigosztbeszélünk grafikátlan bénajáték. Én csak tudom. Játsztam.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.