Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - az év fórumozója

A legsegítőkészebb fórumozó, GTA IV akció, bejgli.

2008.12.17. 18:39 | szerző: Retee | kategória: Dome

Párizs - nyár, szikrázó napsütés; Debrecen - tél, csicsergő madarak, zöldellő fű, s szikrázó napsütés. Ha így haladunk tovább, akkor lassan már intelligens samponra se lesz szükségünk, mert az évszakokat lesajnálva úgyis süt a nap, havat meg csak a legendákból ismerhetünk. Ettől függetlenül azért csak közeledik a Karácsony, ami általában +3 kilót, meg néhány kedves/kedvetlen rokont jelent, akik a nyolcféle bejgliből persze pont azt az egyet képesek magukba szólítani, ami mondjuk az évtől megőszült főhős fantáziáját is megmozgatja. És természetesen az ajándékok sem maradhatnak ki – ezzel kapcsolatos szolgálati közlemény, hogy a shopba szombat délig leadott rendelések biztosan (a hétfő délig rögzítettek meg valószínűleg) megérkeznek a Jézuska előtt.
Felhívnánk figyelmeteket, hogy egy ideje kaphatóak nálunk az úgynevezett gyémánt kiadások, például a régóta hiánycikk Unreal Anthology (Unreal, Unreal: Return to Na Pali Expansion Pack, Unreal 2, Unreal Tournament - Game of the Year, Unreal Tournament 2004 - Editor's Choice), ami 4990 forintért vihető el. Ha viszont valaki reálisabb lövöldözésre vágyik, annak itt a Swat 4 Gold Edition (alapjáték + kiegészítő), amely még mindig rengeteg multiplayer szerverrel és magyar felirattal rendelkezik - 1990 forintért. Aki pedig csak lőni akar mindenre, ami mozog, nos számára van akciós Grand Theft Auto IV-ünk.
Most pedig térjünk át a Shopról valami másra: mint említettük a blogok mellett úgy gondoltuk, hogy szeretnénk díjazni „kedvenc fórumozónk” is, azaz azt a személyt, aki egész évben lelkesen segítette a gondokkal küszködő olvasókat. A győztes pedig nem más, mint:

    • Razor03
      Ezúton is gratulálunk Neki, s köszönjük, hogy a hardveres topikokban annyit segített a vásárlás, illetve a hibaelhárítás felől érdeklődő fórumozóknak. Ajándéka az idei év talán legjobb szimulátora, a Race Driver: GRID!

    Végezetül pedig jöjjön egy videó az élet meglepő helyzeteiről, ami azonban csak úgy az igazi, ha a hangot kapásból nullára vesszük, hogy az idióta sablonzene s sablonröhögés ne rombolja az élményt. ■

hozzászólások (32)

gucci
gucci 2008.12.18. 08:01
Gratulálok én is Razor.Megérdemelt győzelem .
Gump
Gump 2008.12.18. 10:35
Gratulálok Razor!
ati2002
ati2002 2008.12.18. 11:19
Én is Gratulálok Razor!

:)
balays82
balays82 2008.12.18. 11:33
Gratulálok Razor! Szerintem kevés olyan fórumozó van itt, aki nem kapott tőled tanácsot, amikor valamilyen hardveres gondja volt. Persze ez csak egy része a fórumos tevékenységednek, de kétségkívül az egyik legfontosabb. :-)
rocsikzoli
rocsikzoli 2008.12.18. 18:09
Gratula Razor!
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.