Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - idén van, blogok, szavazás

2008-as visszatekintés, s az "Év blogja" jelöltjei, szavazás!

2009.01.02. 16:39 | szerző: Retee | kategória: Dome

Immár 2009-et írunk, így aztán mi mással is kezdhetnénk, mint hogy mindenkinek boldog új évet kívánjunk, jó sok hóval. Véget ért tehát a 2008-as év, amely a PC-s játékok tekintetében – szerintem – meglehetősen halottra sikeredett. Nem mintha nem jött volna ki néhány nagyobb név, ám a 2007-es pörgés, s pezsgés ezúttal hiányzott – egy olyan demo sem érkezett, aminél már kazah játéklapokat kutattam végig, hogy találjak egy gyorsabb mirrort az áttöltésre, igaz ebben az is közrejátszott, hogy egyes kiadók nem merték a végleges játék megjelenése előtt kiadni a demót, nehogy az levigye az eladásokat. De nem csak ebből látszik, hogy mennyi az annyi: mostanság például az év játéka szavazásunk jelöltjeit állítjuk össze, s bizony megállapítható, hogy 2008 speciel nem a stratégiák éve volt – főleg, hogy a minimális felhozatal is főként csalódást keltő nagy nevek folytatásait rejtegette. De úgy istenigazából egyik stílus sem pörgött – legalábbis PC-s szinten nem -, úgyhogy a boldog új esztendőben, reméljük benne foglaltatik az is, hogy jövőre nehezebb lesz összerakni a nevezett listát. És ha már lista.
Ahogy megígértük, úgy nem tartottuk be, de ez most mindegy, lényeg, hogy a meglehetősen hálátlan feladatnak bizonyuló blog szűkítés kis késéssel ugyan, de megtörtént. Nem véletlenül használtam a hálátlan jelzőt, hisz nem túl könnyű mindezt megejteni, egy bizonyos létszám esetében már bárkit is „dobunk ki”, hiányérzetet kelt, de hát ez egy gonosz feladat, s végül csak megtettük, amit megkövetelt a Dome. Ezzel szinkronban pedig lehet is menni szavazni, amit egész január 9-ig megtehet minden regisztrált olvasónk, hogy aztán a győztesek megkaphassák (meglepetés) ajándékukat. A minél reálisabb végeredmény érdekében nem ugyanannyit fog érni egy 5, és egy 5000 hozzászólásos olvasó voksa – reméljük, ezzel ténylegesen valós képet kapunk a tavalyi év legjobb bloggereiről. Szóval nincs is más hátra, mint bemutatni a neveket (na nem mintha nem azzal kezdte volna minden érdeklődő a hírt, de hátha valaki kitartott idáig). Utána pedig jöhet egy kis lazulás is.
Az év blogja jelöltjei:

  • Barthezz
  • davkar9
  • Germinator
  • Gobiakos
  • McCl@ne
  • PrasCo
  • ShuleyvA
  • somesz83

  Elmentem szavazni

hozzászólások (82)

Germinator
Germinator 2009.01.11. 20:22
Holy sh**:-D
sHarris
sHarris 2009.01.11. 20:28
A nyertes valahogy egyértelmű, szóval...:D
davkar9
davkar9 2009.01.11. 20:34
Csak nem ez lesz?:-O


(:-D)


szerk. na mire elküldtem ezt a hszt addigra már ki is lett téve...:-D
Dino
Dino 2009.01.11. 20:34
davkar9: nem, megmondtam már elbőb, hogy ő a győztes :)
davkar9
davkar9 2009.01.11. 20:39
Hát akkor komolyan el kéne beszélgetned Reteevel mert a Bioshockos mellet ez már a második hibás híre ezen a héten...:-D
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.