Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aliens: Colonial Marines - lényeg a sztori

A Battlestar Galactica írói felelnek a sztoriért.

2009.01.07. 07:17 | szerző: Retee | kategória: Játék

Még mindig nem túl sokat tudhatunk a Sega és a Gearbox Software közös projektjéről, az Aliens: Colonial Marinesről, noha a játék elviekben az idei év elején érkezhet a boltokba. Most azonban némi információ szivárgott ki a sztoriról, amelyet a Battlestar Galactica írói, Bradley Thompson, és David Weddle jegyeznek. A fejlesztők szerint játékuk igen fontos része lesz a történet, amely az Alien 3 után játszódik, s a filmekből több ismert helyszínre is eljuthatunk, például a harmadik részből ismert Fiorina Fury 161 börtönbolygóra, vagy a "A bolygó neve: halál"-ban szereplő Sulaco űrhajóra. S bár a játékmenetben – értelemszerűen - a lövöldözés kiemelt szerepet kap (főleg a kooperatív módra), ám a készítők azt is ígérik, hogy a sztori alakulása közben több váratlan csavarral. és egy igen komoly összeesküvéssel is szembesülhetünk majd. ■

hozzászólások (4)

Raistlin666
Raistlin666 2009.01.07. 09:33
Alien 3 után és a Sulacon? Most akkor ennyire értenek a dolgokhoz, vagy megint olyanok foglalkoznak vele akik arra sem vették a fáradságot, hogy a filmeket megnézzék?
neumark
neumark 2009.01.07. 12:29
A Sulaco az még hagyján, de nézd meg a galériában a képeket!Az az egész totál a második részben látott telepesek űrállomása, ami az epizód végén fel is robban, ergo fizikai képtelenség hogy a játék a harmadik rész utáni történésekről szóljon. Ráadásul akkor már nem is maradtak idegenek, csak akkor lettek újra amikor Ripley-t klónozták de az meg már a negyedik rész.
zorden
zorden 2009.01.07. 13:44
Na azért nem minden úgy van, ahogy...

"A Ripley (Sigourney Weaver) vezette Hicks, Burke, Bishop, Hudson, Gorman, Vasquez, és Dietrich katonákból álló csapat a James Cameron rendezte Alien sorozat második részében keményen megszívta, hogy ellátogatott a gyilkos planétára. A Bolygó Neve: Halál-t csak Ripley, valamint (akkor még) Hicks és Newt élte túl, a Sulaco csatahajó teljes legénysége odaveszett a küldetésben. A történetet ismerjük, mindenki látta a filmet, azt azonban eddig legfeljebb külföldi regényekből tudhattuk, milyen események is folytak a második és harmadik film között.

A SEGA és a Gearbox legújabb FPS-ében, az Aliens: Colinial Marines-ben viszont fény derül végre az LV426-on történt további dolgokra. A történet szerint a Cég egy kisebb csapatot küld a bolygóra, hogy kiderítsék, mi történt a Sulaco csatahajóval, és hova tűnt a legénység. Mi ennek a négyfős tengerészgyalogos csapatnak leszünk a tagjai, a többi hasonló játéktól eltérően viszont itt nem lesz központi hős, mindenki ugyanannyi szerepet kap majd a történetben, sőt a sztori előre haladtával specifikus feladattól függően mindig másik katonát kell majd irányítanunk."

Így azért értelmesebb... Ha a BSG írói is benne vannak, rossz sztori nem nagyon jöhet ki a végén :-)
neumark
neumark 2009.01.07. 14:03
Na jó de még mindig nem értem hogy hogy a francba mennek be arra a telepre amikor az felrobban és totál megsemmisül már nem sokkal az után hogy Ripley-ék megérkeznek.... ez még mindig fizikai képtelenség.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.