Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Godfather II - még a télen

Hamarosan a boltokba érkezhet a Keresztapa második része.

2009.01.08. 15:31 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nagy kérdés, hogy vajon az Electronic Arts mit vár a The Godfather második részétől, ám az még fontosabb, hogy mit tesz meg ezért a fejlesztés terén. Mert bizony az első rész erősen felejthető darabként tűnt el a süllyesztőben, ám az EA úgy gondolja, hogy érdemes még egyszer betekintenie a maffia világába. Szívük joga, mi meg majd döntünk - méghozzá hamarosan, hiszen a hivatalos bejelentés szerint a Keresztapa II február 27-én érkezik Európába. ■

The Godfather II
A legutóbbi The Godfather II cikkek, hírek

hozzászólások (11)

Neo999
Neo999 2009.01.09. 20:55
**TÖRÖLVE**
Creativ3Form
Creativ3Form 2009.01.09. 20:58
"Menjetek a picsába ti rohadt köcsögök.A Godfather kúrva jó,a Maffia meg egy szar."

Köszönjük az értelmes hozzászólást, pá!
;-)
SShark
SShark 2009.01.09. 21:10
Ez most egy hét ban, aztán majd meglátjuk... Ez itt nem szokás. :-|
ricsi9591
ricsi9591 2009.01.17. 21:42
Hello! Az én véleményem az 2 játékról:

Maffia: Ennél a játéknál már remegve vártam, hogy apukám haza érjen vele, és nem okozott csalódást. Már az elején tudtam, hogy nagyon jó játék lesz, amikor megláttam az autókat meg a fegyvereket, hogy milyen jól megvan csinálva. A küldetések iszonyat jók voltak nem egyhangúak hanem változatos (verseny, bankrablás,bosszú,gyilkosság stb.). Nekem a küldetések eleje jött be nagyon még, kimenni a parkolóba, beszélni a dadogó gyerekkel (nem jut eszembe a neve), oda adja a kulcsot a kocsihoz, utána föl Vincsenzóhoz ad fegyvert, vissza a kocsiba és gyerünk küldetést csinálni. Tehát nekem nagyon bejött, 4X is kijátszottam.

The Godfather: Az elején jónak bizonyult, verni a boltosokat meg a maffiákat, vagy kivégezni őket, akkor boltokat felgyújtani meg ellenség gyárait, főhadiszállásait elfoglalni stb. Utána jöttek a bajok. Elutazni a város egy pontjába, megcsinálni a küldetést, utána a következő küldetés a város tőled legmesszebbi pontjában van, de ez még elnézhető. De azért nehogy már küldetés közbe és ugyanaz, hogy utazgatok az egyik helyről a másikba, utána megint egy másik messzi helyre. Jó még talán ez is elnézhető, hogy a játék 80% autózás. De ezután jön a monoton játék menet minden küldetés sorozat végén gyár+főhadiszállás hely foglalás. Tehát ezzel nagy elszúrták a játékot, de voltak benne jó küldik lövöldözések, verekedések, üldözések stb.

A Maffia sokkal régebbi játék volt mint a The Godfather, mégis lealázta. Én az EA helyében nem próbálkoznék a Maffia 2 ellen, mert ebből alázás lesz. De egyszer mindenképpen megéri végig vinni a The Godfather 1.-2. részét is, vagy akinek a The Godfather tetszik annak a Maffia 1.-2. részét. Én így látom a dolgot nem tudom ki ért velem egyet vagy ki nem, én így látom.:-)
ricsi9591
ricsi9591 2009.01.17. 21:54
A néhány helyesírási hibákért elnézést kérek.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.